Flop 10: De slechtste Netflix films van 2020

Flop 10: De slechtste Netflix films van 2020
Slechste films die je op de streamingdienst kunt vinden

Film :

2020 was een bijzonder jaar: ook voor de film- en seriewereld. Veel minder mensen in de bioscopen, dus veel meer films en series op de eigen schermen. Gids.tv zet de beste films van Netflix op een rij.

De komende dagen volgen de beste films van 2020, de beste series van 2020 en meer eindejaarslijstjes. Lees hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

10. The Midnight Sky

Gids.tv: ★★½ | IMDb: 5,2


Het idee is heel goed, maar het verhaal valt flink tegen: er worden te veel verhaallijnen door elkaar heen gevlochten, de dialogen die er zijn, zijn matig en vooral in het einde van de film valt het verhaal niet op zijn plaats. Bekijk hier waar je The Midnight Sky kunt kijken.

Lees hier de recensie van The Midnight Sky.

9. Desperados

Gids.tv: ★★ | IMDb: 5,1


Eigenlijk doet Desperados precies wat zij zegt te doen: romantiek met hele flauwe grappen. Het script zit vol met clichés en makkelijke verhaallijnen, die wel steevast iedere keer terugkomen, de grappen zijn soms te flauw voor woorden. Bekijk hier waar je Desperados kunt kijken.

Lees hier de recensie van Desperados.

8. Spenser Confidential

Gids.tv: ★½ | IMDb: 6,2


Het nieuwe avontuur van acteur Wahlberg en regisseur Berg is niet echt een succes. Het verhaal is leuk, maar niets nieuws. Het acteerwerk is bij vlagen goed, maar eigenlijk valt het allemaal heel erg tegen. Bekijk hier waar je Spenser Confidential kunt kijken.

Lees hier de recensie van Spenser Confidential.

7. The Wrong Missy

Gids.tv: ★½ | IMDb: 5,7


Wie zin heeft in domme, flauwe en soms tenenkrommende 'humor', zit zeker goed. De overdreven vertolking van de psychotische Missy (Lauren Lapkus) en de kleine rol van Rob Schneider is lachen als een boer met kiespijn. Tja, je moet er van houden. Bekijk hier waar je The Wrong Missy kunt kijken.

Lees hier de recensie van The Wrong Missy.

Lees ook: De beste films en series van 2020, geselecteerd door de redactie van Gids.tv.

6. Love. Wedding. Repeat.

Gids.tv: ★½ | IMDb: 5,5


Met geforceerde piemelgrappen en tenenkrommende situaties slaat het biertje al snel dood. Alle clichématige personages komen voorbij. Jaloerse exen, een cocaïnesnuiver en een slaperige ceremoniemeester spelen de hoofdrol in deze matige romcom. Bekijk hier waar je Love. Wedding. Repeat. kunt kijken.

Lees hier de recensie van Love. Wedding. Repeat..

5. Dangerous Lies

Gids.tv: ★½ | IMDb: 5,2


Mocht de film alleen bestaan uit de openingsscène, krijgt de film 5 sterren. Het camerawerk en de opzet is fascinerend. Hierna duikt de film helaas in hoge snelheid de klif in. Het plot en de dialogen komen geen moment verder dan de oppervlakkigheden die deze film nodig heeft. Bekijk hier waar je Dangerous Lies kunt kijken.

Lees hier de recensie van Dangerous Lies.

4. The Last Thing He Wanted

Gids.tv: ★½ | IMDb: 4,3


Gek genoeg is het resultaat toch zeer matig. De balans van de film is ver te zoeken: na een slaapverwekkende eerste uur vraag je constant af waar dit verhaal naar toe gaat. Bekijk hier waar je The Last Thing He Wanted kunt kijken.

Lees hier de recensie van The Last Thing He Wanted.

3. The Last Days of American Crime

Gids.tv: ★½ | IMDb: 3,6


De minste voorwaarde die je aan een actiefilm moet kunnen stellen, is dat die film enigszins spannend is om naar te kijken. Daar is bij deze film absoluut geen sprake van. Bekijk hier waar je The Last Days of American Crime kunt kijken.

Lees hier de recensie van The Last Days of American Crime.

2. 365 Dni

Gids.tv: ★½ | IMDb: 3,3


De Italian stallion Michelle Morrone weet hoe hij ze gereedschap moet gebruiken en actrice Anna-Maria Sieklucka doet gewillig mee. Het verhaal heeft letterlijk weinig om het lijf en het slot is om te huilen. Bekijk hier waar je 365 Dni kunt kijken.

Lees hier de recensie van 365 Dni.

1. Fatal Affair

Gids.tv: ★ | IMDb: 4,4


Voorspelbare plotwendingen en een matige cast (actrice Nia Long is een klein lichtpuntje). Fatal Affair mist orginaliteit en spanning in soms lachwekkend foute scènes en is alleen als guilty pleasure enigszins genietbaar. Bekijk hier waar je Fatal Affair kunt kijken.

Lees hier de recensie van Fatal Affair.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV