Nieuwe serie De K van Karlijn met Tjitske Reidinga start 6 januari bij Net5

Nieuwe serie De K van Karlijn met Tjitske Reidinga start 6 januari bij Net5
Komische serie waarbij opnieuw van alles mis gaat

Nieuws :

In de achtdelige komische dramaserie De K van Karlijn krijgt Karlijn (Tjitske Reidinga) de diagnose borstkanker. Vooral haar man Victor (Ali Ben Horsting) heeft het zwaar met dit nieuws. De K van Karlijn is vanaf woensdag 6 januari te zien bij Net5.

Karlijn zelf wil voorkomen dat haar hele leven en dat van Victor en hun zoon ineens alleen nog om haar ziekte draait. Ze besluit dat ze het zware traject dat voor haar ligt maar op één manier aan kan gaan: met een enorme berg humor en ironie. De gedachte dat het wel eens fout af zou kunnen lopen, wil ze niet toelaten.

Ongezond
Al zeventien jaar is ze samen met haar vakantieliefde Victor, die een enorme gezondheidsfreak is. Hij eet geen vlees of suiker en maakt vage smoothies met grassen. Karlijn is het tegenovergestelde: ze kijkt tot diep in de nacht Netflix, zou dolgraag een paar kilo afvallen, maar kan geen ijs laten staan en er gaat niet vaak een dag voorbij zonder twee flinke bellen Pinot Grigio. Deze drinkt ze het liefst met de uitgesproken Ellen (Fockeline Ouwerkerk), haar beste vriendin sinds de lagere school.

Stabiel
Karlijn en Victor hebben samen een puberende zoon van 12, Thijs (Kit Verboom). Het stabiele leven van Karlijn staat op zijn kop als blijkt dat ze borstkanker heeft. Karlijn weet dat de ziekte tegenwoordig, mits vroeg ontdekt, een grote overlevingskans heeft. En neemt zich voor om positief te blijven.

Ze vindt het dan ook moeilijk om hulp te accepteren. Tot grote ergernis van Karlijn staat ook nog eens de overbezorgde buurvrouw (Rifka Lodeizen) te pas en te onpas voor de deur.

De K van Karlijn is vanaf 6 januari elke woensdag om 20.30 uur bij Net5 ene op KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De K van Karlijn terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe serie De K van Karlijn met Tjitske Reidinga start 6 januari bij Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV