Kooktalenten gezocht voor Mounirs Kookschool op 24Kitchen

Kooktalenten gezocht voor Mounirs Kookschool op 24Kitchen
Wie wint baan als kok in toprestaurant?

Nieuws

Voor een nieuw programma op kookzender 24Kitchen is de zender op zoek naar talentvolle koks. In Mounirs Kookschool gaan zes kandidaten de strijd aan om een baan in een toprestaurant te bemachtigen. De presentatie is in handen van 24Kitchen-Chef Mounir Toub.

Hobbykoks die zich geroepen voelen kunnen zich hier aanmelden. Iedereen van 18 jaar en ouder met een passie voor koken kan zich aanmelden. Uit alle aanmeldingen worden zes kandidaten geselecteerd die gaan strijden om deze droomkans.

Mounir Toub

In Mounirs Kookschool voeren zes kandidaten opdrachten uit in een toprestaurant. Drie kandidaten gaan aan het werk als kok (witte brigade) en drie kandidaten helpen in de bediening (zwarte brigade). De kandidaten kunnen zich via opdrachten plaatsen voor een plek in de 'witte brigade'. De drie kandidaten met de laagste score plaatsen zich automatisch voor de 'zwarte brigade'. Pas in de voorlaatste aflevering vallen er drie kandidaten af, waarna de beste drie in de finale strijden om de culinaire droombaan van kok in een toprestaurant.

Mounirs Kookschool is vanaf medio april te zien op 24Kitchen.

Tags: droombaan, presentatie, kandidaten, restaurant, finale, koken, keuken, eten, aanmelden, baan, kok, 24kitchen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »