Iedereen Is Van De Wereld start 1 januari bij SBS6: feiten- en mensenkennis getest

Iedereen Is Van De Wereld start 1 januari bij SBS6: feiten- en mensenkennis getest
Wereldburgers worden ondervraagd over allerlei onderwerpen

Kijktip :

Op Nieuwjaarsdag gaat SBS6 gelijk goed van start met een gloednieuwe spelshow: Iedereen Is Van De Wereld. Onder leiding van Jan Versteegh worden de feiten- en mensenkennis van twee teams, met bekende en onbekende Nederlanders, flink getest.

Iedereen Is Van De Wereld gemist? Kijk vanaf 2 januari elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Wereldburgers praten vanuit eigen huis
In Iedereen Is Van De Wereld moeten 27 wereldburgers uit 9 landen allerlei vragen beantwoorden. Zij bevinden zich in hun eigen huis ergens op de wereld, van Dubai tot Texas. Zij doen onder meer uit de doeken hoe hun wc eruitziet, hoe hun eerste keer seks was en hoe ze een inbreker zouden verjagen.

Kandidaten kunnen reiskilometers verdienen
Twee teams van drie kandidaten worden in de studio getest op feitenkennis, maar ze moeten ook inschatten welke wereldburger wat heeft gezegd. Hierbij kunnen flink wat vooroordelen en stereotypen boven komen drijven. Elk team bestaat uit drie kandidaten, twee bekende Nederlanders en een onbekende Nederlander als teamcaptain. Voor elk goed antwoord krijgen ze reiskilometers. De winnende teamcaptain krijgt het aantal gewonnen kilometers uitbetaald in een reischeque.

De nieuwe kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is vanaf vrijdag 1 januari 2021 wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV