Finse thrillerserie Man In Room 301 start vrijdag 1 januari bij NPO 3

Finse thrillerserie Man In Room 301 start vrijdag 1 januari bij NPO 3
Wie is verantwoordelijk voor de dood van peuter Tommi?

Kijktip :

Wie op Nieuwjaarsdag zin heeft in een goede Scandinavische thrillerserie, moet vooral overschakelen naar NPO 3. Hier gaat namelijk de nieuwe serie Man In Room 301 van start, het verhaal draait om een familiedrama.

Man In Room 301 gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Drama rond peuter Tommi die om het leven komt
Man In Room 301 wordt de komende drie avonden met dubbele afleveringen op NPO 3 uitgezonden, op zaterdag om 22.10 uur en zondag om 22.25 uur. Het verhaal draait om de peuter Tommi die op dramatische wijze om het leven komt.

Is Elias wel de dader?
De 12-jarige buurjongen Elias heeft de schuld gekregen. Maar in de zomer van 2019, twaalf jaar na de dood van Tommi, krijgt de familie ineens een dreigbrief. In het Griekse resort waar ze verblijven voor een vakantie, zien ze een man die sprekend lijkt op Elias, hij logeert in kamer 301. Er komt steeds meer boven water over wat er daadwerkelijk is gebeurd op die noodlottige dag.

Man In Room 301 is vanaf vrijdag 1 januari dagelijks met een dubbele aflevering rond 22.05 uur te zien bij NPO 3. Daarna kun je elke aflevering van Man In Room 301 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV