Comedy Central Kater van 2020 1 januari te zien met o.a. Famke Louise en Peter Pannekoek

Comedy Central Kater van 2020 1 januari te zien met o.a. Famke Louise en Peter Pannekoek
Ook Karin Bloemen, Tygo Gernandt en Gerard Joling doen mee

Kijktip :

Op Nieuwjaarsdag kun je lekker brak op de bank gaan liggen om te kijken naar Comedy Central Kater van 2020. Met bekende Nederlanders wordt er op humoristische wijze teruggeblikt op het bizarre jaar 2020, dit kun je 1 januari 2021 om 20.00 uur zien op Comedy Central.

Alternatief voor de Roast
In verband met de coronamaatregelen kon er dit jaar geen Comedy Central Roast worden georganiseerd. Maar Comedy Central Kater van 2020 is een mooi alternatief, en er doen verschillende bekende Nederlanders aan mee, zoals Karin Bloemen, Soundos El Ahmadi, Tygo Gernandt en Gerard Joling.

Famke Louise aangepakt door Peter Pannekoek
Ook Famke Louise en oudgediende Peter Pannekoek laten een mooie sketch zien in Comedy Central Kater van 2020. Zo blijkt dat Famke Louise helemaal niet zo dom is als het lijkt, het is allemaal een imago dat is gecreëerd door de cabaretier…

De Comedy Central Kater van 2020 is op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Comedy Central Kater van 2020 1 januari te zien met o.a. Famke Louise en Peter Pannekoek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier