Nieuwe reeks Moltalk start 2 januari bij NPO 3: alles over Wie Is De Mol? 2021

Nieuwe reeks Moltalk start 2 januari bij NPO 3: alles over Wie Is De Mol? 2021
Eerste aflevering Wie Is De Mol? 2021 wordt uitgebreid besproken

Kijktip :

Zaterdag 2 januari start een nieuw seizoen van Wie Is De Mol?, dit betekent natuurlijk dat je ook naar nieuwe afleveringen van Moltalk kunt kijken. Vanaf 2 januari word je elke week bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de meest recente aflevering van Wie Is De Mol?.

MolTalk gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Nieuwe kandidaten Wie Is De Mol? al bekendgemaakt
Vorige week werd er al een speciale aflevering van Moltalk uitgezonden. Hierin werden alle kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? bekendgemaakt. Deze keer doen onder anderen Marije Knevel, Splinter Chabot, Joshua Nolet en Remco Veldhuis mee en proberen ze te ontdekken wie de saboteur is.

Opnames in Tsjechië
Ook is al bekend dat dit nieuwe 21e seizoen is opgenomen in Tsjechië. Maar wat ze precies voor opdrachten krijgen, dat is nog allemaal strikt geheim. Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg praten in Moltalk na elke aflevering na over wat er allemaal is gebeurd, samen met drie oud-kandidaten.

Nieuwe afleveringen van MolTalk zijn vanaf zaterdag 2 januari om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de afleveringen van MolTalk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV