Top 5: Oud en Nieuw-feestfilms met glitters en knallende kurken

Top 5: Oud en Nieuw-feestfilms met glitters en knallende kurken
Proosten met Leonardo DiCaprio, Meryl Streep en Bradley Cooper!

Kijktip :

Het doek valt voor het rampenjaar 2020, en een nieuwe jaar 2021 staat op ons te wachten. Gids.tv heeft 5 films uitgezocht die Oud en Nieuw toch nog feestelijk maken. Zonder vuurwerk helaas, maar met bruisende champagne! Proost!

Bekijk ook: Dit zijn de beste films van het jaar 2020

1. The Great Gatsby (2013)

IMDb 7,2


Leer Jay Gatsby kennen: een mysterieuze miljardair die feestend door het leven gaat. Een waanzinnige film die zich afspeelt in de 'roaring twenties'. Temidden van het extravagante uiterlijk wordt echter ook een fascinerend verhaal over rijkdom, romantiek en de fatale gevolgen hiervan verteld. Met hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire. Bekijk hier waar je de film The Great Gatsby kunt kijken.

2. The Wolf of Wall Street (2013)

IMDb 8,2


In de jaren tachtig is de aandelenhandel in de Verenigde Staten volledig gek geworden. De verpersoonlijking van die gekte is Jordan Belfort (gespeeld door Leonardo DiCaprio), die zichzelf in hoog tempo omhoog heeft gewerkt in het wereldje. Grote en bizarre feesten volgen, maar de FBI ziet dit ook. Bekijk hier waar je de film The Wolf of Wall Street kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

3. The Prom (2020)

Gids.tv: ★★★ | IMDb 6,1


Zin in een sprankelende regenboogglittermusical? De studente Emma wil in Indiana haar vriendin meenemen naar het eindejaarsbal. Toestemming hiervoor krijgt ze echter niet, tot enkele zelfingenomen theatersterren (Dee Dee Allen, Barry Glickman, Angie Dickinson en Trent Oliver) hiervan lucht krijgen. Eén groot muziekfeest met Nicole Kidman en Meryl Streep in de hoofdrol. Bekijk hier waar je de film The Prom kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Prom

4. Office Christmas Party (2016)

IMDb 5,8


Wanneer zijn zus en belangrijke CEO Carol (Jennifer Aniston) dreigt om zijn filiaal van het familiebedrijf te sluiten, organiseert Clay (T.J. Miller) met de hulp van zijn ondergeschikte Josh (Jason Bateman) een gigantische kerstborrel om een belangrijke klant (Courtney B. Vance) aan de haak te slaan. Zeer flauwe komedie, maar een feestje bouwen kunnen ze als de beste! Hangen in de kroonluchter, snuiven van poedersuiker en heel veel drank. Lees hier waar je de film Office Christmas Party kunt kijken.

5. The Hangover (2009)

IMDb 7,7


Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Deze films hebben niets met Oud en Nieuw te maken maar het is absoluut partytime! Hilarische komedie met onder andere Bradley Cooper in de hoofdrol. Ook The Hangover Part II en The Hangover Part III zijn geweldige feestfilms. Lees hier waar je de film The Hangover kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV