Dit zijn de 10 meest populaire films van Netflix op Nieuwjaarsdag 2021

Dit zijn de 10 meest populaire films van Netflix op Nieuwjaarsdag 2021
Met We Can Be Heroes, Get Out en meer

Film :

Wat zijn de meest populaire films op de streamingdienst Netflix op nieuwjaarsdag 2021? Gids.tv heeft een overzicht met de 10 meest bekeken films op deze prachtige 1 januari.

Bekijk hier top 10: De beste films van 2020 en top 10: De beste series van 2020

10. How the Grinch Stole Christmas (2000)

IMDb: 6,2

Waar komt toch al de haat voor Kerstmis vandaan? Jim Carrey is nauwelijks te herkennen onder alle groene make-up, maar zijn fysieke acteerprestaties zijn desalniettemin indrukwekkend. Een kerstklassieker uit bijna vervlogen tijden. Lees hier waar je How the Grinch Stole Christmas nog meer kunt streamen.

9. The Mule (2018)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb: 7,0

Opa Earl is failliet en zijn huis staat te koop. Maar dan krijgt hij een crimineel aanbod om zo snel bakken met geld te verdienen. Bloedstollende spannende thriller met de inmiddels 90-jarige (!) Clint Eastwood in de hoofdrol. Echt een aanrader. Lees hier waar je The Mule kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Mule.

8. Fast & Furious 8 (2017)

IMDb: 6,7

Fasten your Seatbelts! Van de kust aan Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee, het team zal de hele wereld moeten doorkruisen om een anarchist te stoppen met chaos te verspreiden en de man thuis zien te brengen die hen tot een grote familie gemaakt heeft. Dikke actie met Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham en Charlize Theron. Lees hier waar je de film Fast & Furious 8 kunt kijken.

7. Hunter Killer (2018)

Gids.tv ★★½ | IMDb: 6,6

Duizend bommen en granaten met acteur Gerard Butler! Een spannende onderzeeboten- film zonder zware morele dilemma's, maar juist met een leuk potje zeeslag. Lees hier waar je Hunter Killer kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Hunter Killer.

6. The Christmas Chronicles 2 (2020)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb: 6,0

Het acteurskoppel Kurt Russell en Goldie Hawn zijn terug als de beroemde familie Claus. De ster van Bethlehem is in groot gevaar, en aan de rendieren Rudolf, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donner, Prancer en Vixen de zware taak om deze toch nog te laten stralen. Lees hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Christmas Chronicles 2.

5. De Piraten van Hiernaast (2020)

IMDb: 5,0

Een gezellige en avontuurlijke familiefilm met de piratenfamilie Donderbus in de hoofdrol. Nieuw op Netflix naar het eerste deel uit de populaire piratenreeks van kinderboekenschrijver Reggie Naus. Met uitstekende rol voor Tygo Gernandt en "Johnny Depp Look-a-Like" Egbert-Jan Weeber. Lees hier waar je de film De Piraten van Hiernaast nog meer kunt kijken.

Lees hier Flop 10: De slechtste Netflix films van 2020 en Beste films & series van 2020: Wat waren de beste van dit jaar?

4. The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

Gids.tv: ★★★ | IMDb: 6,6

Met het liedje Everything Is Awesome! kan het niet anders dat iedereen enthousiast wordt van deze hilarische animatiefilm. Volg de avonturen in het Lego-universum met Lucy, Emmet en Batman. Plus een heel leger van vrienden en superschurken. Lees hier waar je de film The Lego Movie 2: The Second Part kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Lego Movie 2: The Second Part.

3. Get Out (2017)

IMDb: 7,7


Zin in een vette thriller met horror-elementen? De Oscarwinnaar (spiksplinternieuw op Netflix) van waanzinnige regisseur Jordan Peele. Get Out is verbluffend scherp, geestig en confronterend tegelijk. Met in de hoofdrol Daniel Kaluuya, Allison Williams en Bradley Whitford. Lees hier waar je de film Get Out kunt kijken.

2. The Midnight Sky (2020)

Gids.tv: ★★ | IMDb: 5,2

De nieuwe sciencefictionfilm The Midnight Sky van acteur George Clooney doet het erg goed op Netflix. De filmcritici vallen over elkaar heen: Is het nu een goede of slechte film? Visueel is het allemaal best te genieten, maar is er qua verhaal veel ruimte voor verbetering. Lees hier waar je de film The Midnight Sky kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie The Midnight Sky.

1. We Can Be Heroes (2020)

IMDb: 4,8

De makers van Spy Kids komen met een nieuwe superheldenfilm die het uitstekend scoort op de streamingdienst met de vuurrode N. Vooral een familiefilm die kinderen zeker zal aanspreken. Met rollen voor Game of Thrones-acteur én held Pedro Pascal, Christian Slater en Priyanka Chopra. Lees hier waar je de film We Can Be Heroes kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV