Leonardo DiCaprio in nieuwe Tarantino-film over Charles Manson

Leonardo DiCaprio in nieuwe Tarantino-film over Charles Manson
Film gaat over moordpartijen van The Manson Family

Nieuws :

Leonardo DiCaprio gaat één van de hoofdrollen spelen in de nieuwe film van Quentin Tarantino. De regisseur baseert zijn aankomende film deels op de gruwellijke moordpartijen van The Manson Family, de sekte van de recent overleden Charles Manson.

De film speelt zich dan ook af in 1969; het jaar van de moordpartijen. Dit meldt Variety.

Actrice Sharon Tate was een van de slachtoffers van de Manson-sekte. Een groep volgelingen van de sekte viel in augustus 1969 haar huis in de Hollywood Hills binnen. Vijf mensen werden op gruwelijke wijze vermoord, waaronder Tate. Ze was op dat moment acht maanden zwanger van regisseur Roman Polanski (The Pianist).

Charles Manson overleed op 19 november 2017 na een levenslange gevangenisstraf

Margot Robbie (I, Tonya) zal de rol van Tate naar alle waarschijnlijkheid op zich nemen. Ook zou Tarantino - voor zijn inmiddels negende film - Tom Cruise en Al Pacino graag willen hebben. Voor DiCaprio, die een nog onbekende rol krijgt in deze film, is het zijn eerste acteerklus sinds The Revenant, waar hij een Oscar voor kreeg.

De nieuwe Tarantino-film is vanaf 9 augustus 2019 in de bioscoop te zien. Meer nieuws zoals trailers en gecaste acteurs, lees je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leonardo DiCaprio in nieuwe Tarantino-film over Charles Manson of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV