Talkshow M is vanaf maandag 4 januari weer te zien bij NPO 1

Talkshow M is vanaf maandag 4 januari weer te zien bij NPO 1
Margriet van der Linden ontvangt weer gasten in haar studio

Kijktip :

Na een korte break keert de talkshow M maandagvanavond weer terug op televisie. Vanaf 4 januari ontvangt Margriet van der Linden weer gasten aan haar tafel.

Talkshow M gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Van der Linden bespreekt allerlei onderwerpen
In deze talkshow bespreekt Van der Linden allerlei onderwerpen met diverse gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur. In verband met het coronavirus is de tafel nog steeds extra groot en zitten de gasten op gepaste afstand van elkaar. Corona zal ook de komende tijd weer een belangrijk onderwerp van gesprek zijn.

Feestelijke afsluiting M van 2020
De talkshow M is een paar weken met vakantie geweest, de laatste uitzending werd 18 december 2020 uitgezonden. M sloot dit seizoen feestelijk af door terug te kijken op een aantal hoogtepunten van 2020 en met de Pakjesregen. Maandag keert Van der Linden terug op tv met nieuwe afleveringen, al is het nog niet bekend welke gasten maandag aanschuiven. Zodra bekend is wie er aanschuiven bij M, lees je dat bij Gids.tv.

M is vanaf maandag 4 januari elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M is vanaf maandag 4 januari weer te zien bij NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier