Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen 2 is vanaf maandag te zien bij SBS6

Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen 2 is vanaf maandag te zien bij SBS6
Wat maakt steenrijke familie Gillis deze keer mee?

Kijktip :

SBS6 is sinds kort weer een nieuwe realityserie rijker met Familie Gillis: Massa Is Kassa. En vanaf maandag kun je kijken naar het tweede seizoen met gloednieuwe avonturen van de steenrijke familie.

Familie Gillis: Massa Is Kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Familie Gillis baas over vakantieparken
In Familie Gillis: Massa Is Kassa wordt de rijke familie Gillis gevolgd. De selfmade miljonair Peter uit Brabant is eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken geworden, zo was te zien in de eerste reeks van de serie. Hij en zijn gezin worden in Familie Gillis: Massa Is Kassa gevolgd in hun dagelijkse leven. Samen zijn ze inmiddels de baas over tien vakantieparken in Nederland en België.

Last van coronacrisis
In dit nieuwe seizoen is Peter zich alweer aan het voorbereiden op het nieuwe vakantieseizoen. Maar hij kan nog steeds dingen moeilijk loslaten en houdt alles nog goed in de gaten. Zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol heeft veel succes met haar familiehuizenconcept, al heeft de familie ook veel last van de coronacrisis.

Het tweede seizoen van Familie Gillis: Massa Is Kassa is vanaf maandag 4 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen 2 is vanaf maandag te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier