Spannende eerste beelden van Altered Carbon

Spannende eerste beelden van Altered Carbon
Vanaf februari nieuw op Netflix

Nieuws

Liefhebbers van sci-fi kunnen gerust hun hart ophalen. Netflix brengt namelijk op 2 februari de nieuwe serie Altered Carbon uit. Een serie over de maatschappij in de toekomst, die door nieuwe technologie volledig is getransformeerd.

In Altered Carbon kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood dus niet langer permanent maakt. De serie draait om Takeshi Kovacs, een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is zo'n 250 jaar lang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

Altered Carbon is gebaseerd op de gelijknamige cyberpunk-roman van Richard K. Morgan. Het speelt zich af in de 25ste eeuw, waar het mogelijk is om het bewustzijn te verplaatsen naar een nieuw lichaam.

De cast bestaat onder andere uit Joel Kinnaman (House of Cards), James Purefoy (The Following), Byron Mann (Arrow), Chris Conner (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) en Martha Higareda (Street Kings).

Altered Carbon is vanaf 2 februari te zien op Netflix.

Tags: moord, soldaat, overlevende, lichamen, netflix, roman, technologie, bewustzijn, lichaam, serie, arrow, house of cards, maatschappij

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »