Stranger Things-acteur vond Hellboy 'moeilijkste klus ooit'

Stranger Things-acteur vond Hellboy 'moeilijkste klus ooit'
David Harbour moest zijn lichaam transformeren

Nieuws :

David Harbour, vooral bekend als Chief Hopper uit Stranger Things, vond het filmen van zijn nieuwste film Hellboy een letterlijke hel, zo geeft hij toe in een interview. Harbour, 42 jaar oud, was niet bepaald in beste vorm voordat hij begon met filmen.

Dat meldt Cinemablend. "Het was de moeilijkste shoot die ik ooit heb gedaan", zo begint Harbour. "Het is een verhaal vol met actie, met een flinke plot. Veel grote scènes ook. Maar dat betekent ook dat ik zelf heel veel moest rennen, springen en dingen moest slaan. Het was te gek!"

Harbour vindt dat zijn leeftijd hem een beetje in de weg zit. "Ik ben 42 en het feit dat niemand me vroeg voor zo'n rol toen ik in de twintig was, vind ik beledigend. Waarom moest ik nou net zo'n supermonster worden? Mijn botten zijn niet zoals ze vroeger waren. Het was zwaar, maar ik ben wel blij dat ik mag spelen tussen die bonte mix van heksen, reuzen en demonen."

David Harbour voor en na zijn training

De acteur was een lange tijd verknocht aan de sportschool. En dat moest ook wel. De eerste afbeelding van Harbour als Hellboy kon rekenen op veel lof van fans. Benieuwd hoe hij dit voor elkaar kreeg? in onderstaand filmpje vertelt Harbour over zijn lichaamstransformatie.

Hellboy is een personage uit een stripreeks van Dark Horse Comics. Het is een half-demoon met oersterke krachten en een hand van steen: The Right Hand of Doom. In eerdere films werd hij vertolkt door Ron Perlman (Sons of Anarchy).

Hellboy is vanaf 11 januari 2019 te zien in de bioscoop.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stranger Things-acteur vond Hellboy 'moeilijkste klus ooit' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV