Kijktips voor deze week: deze films en series zijn nieuw in week 1

Kijktips voor deze week: deze films en series zijn nieuw in week 1
Deze kijktips heeft Gids.tv deze week voor je!

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in januari 2021.

Zoolander (1 januari)

Netflix


Derek Zoolander is al drie jaar het meest populaire mannelijke supermodel ter wereld. Dan wordt zijn plaats ineens ingenomen door de alternatief gestylde Hansel, een nieuwe ster aan het firnament. Diep teleurgesteld besluit Derek het modellenleven de rug toe te keren. Lees hier waar je Zoolander kunt kijken.

Modern Family, S11 (1 januari)

Netflix


De serie volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett. Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd. De serie volgt hen in hun omgang met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles. Bekijk hier waar je Modern Family kunt streamen.

Cobra Kai, S3 (1 januari)

Netflix


Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

Epic (1 januari)

Disney Plus


Een tienermeisje wordt getransporteerd naar een diepe bosrijke omgeving waar een strijd gaande is tussen de krachten van het goede en de krachten van het kwade. Ze voegt zich bij een groep wezens en samen worden ze belast met de taak om hun wereld te redden, en die van ons. Lees hier waar je vanaf 1 januari Epic kunt kijken.

Earth To Ned, S1b (1 januari)

Disney Plus


Ned, een blauwe alien en zijn luitenant Cornelius werden naar de aarde gestuurd om de mogelijkheden te verkennen voor een eventuele invasie. Nu hosten ze een talkshow, uitgezonden vanaf de brug van hun ruimteschip dat diep onder de grond verborgen is, waar ze beroemdheden interviewen om te praten over de huidige obsessies van Ned. Bekijk hier waar je Earth to Ned kunt streamen.

Family Guy, S18 (1 januari)

Netflix


De disfunctionele familie Griffin probeert het dagelijkse leven te doorstaan, terwijl ze met het ene na het andere bizarre probleem te maken krijgen. Bekijk hier waar je Family Guy kunt streamen.

The Gift (1 januari)

Videoland


Simon en Robin zijn een stel dat net verhuisd is naar Los Angeles. Simon begint aan een nieuwe prestigieuze baan en Robin probeert haar binnenhuisarchitectbedrijfje van de grond te krijgen. Alles is goed en wel, het stel denkt er zelfs aan om een kindje te krijgen. Op een dag lopen ze Gordo tegen het lijf, iemand waar Simon vroeger mee op school gezeten heeft, maar die vaag herkend wordt. Lees hier waar je The Gift kunt kijken.

The Amazing Spider-Man 2 (1 januari)

Videoland


Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Lees hier waar je The Amazing Spider-Man 2 kunt kijken.

Grey's Anatomy, S1-16 (4 januari)

Videoland


Meredith Grey is een aspirant chirurg en de dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Meredith baant zich een weg door persoonlijke en professionele uitdagingen in haar leven, samen met haar collega-chirurgen in het Seattle Grace Hospital. Bekijk hier waar je Grey's Anatomy kunt streamen.

Big Brother 2021 (4 januari)

Videoland


Nieuwe versie van het wereldberoemde geheime camera-programma Big Brother. Ditmaal gepresenteerd door de Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper en de Belgische presentatoren Peter Van de Veire. Lees hier waar je Big Brother kunt kijken.

Vikings, S6b (5 januari)

Ziggo


Viking Ragnar wordt elk jaar op rooftoch gestuurd naar het oosten, maar als hij verhalen hoort over schatten in het westen, wil hij graag die kant eens op. Na zijn bezoek aldaar aan Engeland wil men hem terechtstellen, maar na een gevecht met een hoofdman wordt hij zelf leider en gaat hij meermaals op plundertocht naar Engeland. Lees hier waar je Vikings kunt streamen.

Tony Parker: The Final Shot (6 januari)

Netflix


Deze film gaat over het leven en de carrière van Tony Parker, die dankzij zijn vastberadenheid misschien wel de beste Franse basketballer ooit werd. Lees hier waar je vanaf 6 januari Tony Parker: The Final Shot kunt kijken.

Alvin and the Chipmunks (6 januari)

Videoland


De drie speciale eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore, ofwel de Chipmunks, besluiten hun intrede te doen in het huis van songwriter Dave Seville. In eerste instantie is hij daar niet zo blij mee, maar dan onthullen de Chipmunks hun geheim aan Dave: ze kunnen niet alleen praten, maar ook zingen. Lees hier waar je Alvin and the Chipmunks kunt kijken.

Pieces of a Woman (7 januari)

Netflix


Het leven lijkt de dolverliefde popster Jeremy en zijn vrouw Melissa in deze waargebeurde nieuwe film toe te lachen. Dat verandert als er bij Melissa kanker wordt geconstateerd. Samen gaan ze de strijd aan. Lees hier waar je Pieces of a Woman kunt streamen.

Call of the Wild (8 januari)

Disney Plus


Het verhaal gaat over de prachtige hond Buck. Hij heeft een goed leven als huisdier bij een familie in Santa Clara, California. Maar op een dag wordt Buck ontvoerd. Hierdoor komt hij terecht in het ijskoude Yukon, ook wel bekend als ‘de laatste plek op aarde’. Lees hier waar je Call of the Wild kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Call of the Wild.

Lupin, S1 (8 januari)

Netflix


Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek 'Arsène Lupin, gentleman-inbreker' als inspiratiebron om zijn vader te wreken. Lees hier waar je vanaf 8 januari Lupin kunt kijken.

Marvel Studios Legends (8 januari)

Disney Plus


Bezoek de epische helden, schurken en momenten uit de hele MCU opnieuw ter voorbereiding op de verhalen die nog moeten komen. Elk dynamisch segment wordt rechtstreeks ingevoerd in de komende serie en vormt het toneel voor toekomstige evenementen. Bekijk hier waar je vanaf 8 januari Marvel Studios Legends kunt streamen.

Flikken Maastricht (8 januari)

NPO Plus


In het 15e seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd. Maar de goede samenwerking komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD'er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te vormen tussen Wolfs en Eva. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

Ook vanaf 8 januari te zien op NPO 1, NPO Start. Eén uitzending vooruitkijken kan via NPO Plus. Seizoen 1 t/m 14 zijn daar ook te vinden.

Onze Straat (8 januari)

NPO Plus


Op straat komt iedereen elkaar tegen. In de straat wordt geleefd, gewerkt en contact gemaakt. Het is een plek waar verschillende generaties en culturen worstelen met de kwesties van nu. Achter elke deur schuilt een ander verhaal. Bekijk hier waar je Onze Straat kunt streamen.

Vanaf 8 januari te vinden op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is te zien op NPO Plus.

Dickinson, S2 (8 januari)

Apple TV+


Emily Dickinson is een aspirant-schrijver. Beschaamd door haar eigen ouders en vermeden uit de samenleving, zal Dickinson niet stoppen om te rebelleren tegen haar strikte achtergrond en haar stem laten horen door de magie van poëzie. Bekijk hier waar je Dickinson kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktips voor deze week: deze films en series zijn nieuw in week 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV