Special Forces te paard in nieuwe bioscoopfilm 12 Strong

Special Forces te paard in nieuwe bioscoopfilm 12 Strong
Chris Hemsworth is kapitein in nieuwe actiefilm

Film :

Een film over een team van Amerikaanse Special Forces te paard. 12 Strong, een film van regisseur Nicolai Fuglsig, speelt zich af in Afghanistan op de onzekere dagen na de gebeurtenissen van 9/11.

Het team, geleid door hun nieuwe kapitein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), is uitgekozen om als eerste Amerikaanse troep naar Afghanistan af te reizen voor een extreem gevaarlijke missie. Daar moeten ze in de ruige bergen de Generaal van de Noordelijke Alliantie (Navid Negahban) overtuigen om hun krachten te bundelen om hun gemeenschappelijke tegenstander te verslaan: de Taliban en hun Al Qaeda-bondgenoten. Naast het overwinnen van wederzijds wantrouwen en de enorme cultuurkloof, moet het team de onderontwikkelde tactieken van de Afghaanse soldaten aannemen en gaan de Amerikanen te paard de strijd aan.

Naast Chris Hemsworth (Thor) spelen ook Rob Riggle (21 Jump Street), Michael Peña (Ant-Man), Michael Shannon (Revolutionairy Road), William Fichtner (Prison Break) en Geoff Stults (The Finder) een rol in de film.

12 Strong is vanaf 1 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special Forces te paard in nieuwe bioscoopfilm 12 Strong of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV