Nieuw seizoen Je zal het maar hebben vanaf dinsdag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Je zal het maar hebben vanaf dinsdag te zien op NPO 3
Jurre Geluk volgt jongeren met beperking

Kijktip :

Vanaf dinsdag 5 januari is het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben te zien op NPO 3. Presentator Jurre Geluk volgt een aantal jongeren die, ondanks hun beperking of ziekte, alles uit het leven willen halen. De eerste aflevering is een coronaspecial over drie jongeren die lijden onder de gevolgen van het coronavirus.

Je zal het maar hebben gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

75-jarige
Geluk ontmoet onder meer de twintigjarige Nineke. Haar leven staat volledig op zijn kop sinds ze in het voorjaar corona kreeg. Ze ondervindt nog dagelijks de gevolgen van de ziekte: vóór corona stond haar leven bol van vrienden, sport, feesten en werk. Nu is haar sociale leven ernstig beperkt, omdat ze de conditie van een 75-jarige heeft. Ook de 37-jarige Evert en de 18-jarige Bastiaan zagen hun leven veranderen door corona.

's Nachts leven
Evert leidde een fijn gezinsleven met zijn vrouw en twee kinderen, totdat hij besmet raakte met het coronavirus. Zijn zenuwen werden door corona aangetast en daardoor kon hij niet meer praten en lopen. In het geval van Bastiaan waren het zijn ouders die besmet raakten. Hij moest ook in quarantaine en nam extreme maatregelen: hij besloot 's nachts te leven, en zijn ouders overdag.

Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf dinsdag 5 januari wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Je zal het maar hebben vanaf dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier