Maandag in eerste Op1 van 2021: Angela de Jong over terugkeer Big Brother

Maandag in eerste Op1 van 2021: Angela de Jong over terugkeer Big Brother
De gasten van maandag 4 januari

Kijktip :

Big Brother maakt na veertien jaar een comeback in Nederland. Een huis voor kandidaten in de race naar de prijzenpot van 100.000 euro met nul privacy; dat moet een spektakel worden! Angela de Jong vertelt over haar verwachtingen. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 4 januari

  • Arts-microbioloog Jan Kluytmans trok een jaar geleden aan de bel na verontrustende berichtgeving uit China over een virus. Dat virus is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en de strijd is nog niet gestreden. Reden voor het kabinet om een extra coronadebat aan te kondigen. Vanavond bij Op1 bespreken Kluytmans en politiek verslaggever Xander van der Wulp hoe het ervoor staat en waarom Nederland de boel niet op de rails kan krijgen.
  • Big Brother is vanavond veertien jaar na de laatste editie, terug op televisie in een vernieuwde versie. In een huis vol met camera’s en geen privacy strijden de deelnemers om een prijzenpot, die kan oplopen tot meer dan een honderdduizend euro. Vanavond bij Op1, televisierecensent van het AD, Angela de Jong, over dit grote televisieproject.
  • Suzanne Schulting heeft afgelopen weekend opnieuw laten zien dat zij de onbetwiste shorttrackkoningin van Nederland is. Op het Nederlands Kampioenschap was ze op drie afstanden de beste en dat nadat ze een week geleden ook al succesvol was op de langebaan. Vanavond bij Op1 praat Schulting samen met bondscoach Jeroen Otter over haar prestaties op weg naar de EK’s, WK’s en Olympische Spelen!
  • Morgen is het feest voor het jeugdjournaal. Het programma viert dan alweer zijn veertigste verjaardag. Daarmee is het één van de langstlopende nieuwsprogramma’s voor kinderen in Europa. Vanavond bij Op1 blikken oud-presentatoren Robert ten Brink en Marga van Praag terug op veertig jaar jeugdjournaal.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 4 januari gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in eerste Op1 van 2021: Angela de Jong over terugkeer Big Brother of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier