Maandag in Jinek: o.a. Ernst Kuipers over de start van het vaccineren

Maandag in Jinek: o.a. Ernst Kuipers over de start van het vaccineren
De gasten van maandag 4 januari

Kijktip :

De kogel is door de kerk. Vandaag ontvingen duizenden in de zorg een uitnodiging om het coronavaccin te halen. Ernst Kuipers vertelt over het proces in Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 4 januari

  • Big Brother is terug! Ruim twintig jaar geleden zorgde het programma voor een tv-revolutie. We bespreken de terugkeer van het programma met oud-deelnemers Sabine en Ruud en met Cornald Maas, die toen nog als tv-recensent bij de Volkskrant Big Brother op de voet volgde.
  • Het Jeugdjournaal is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Morgen wordt alweer het 40-jarige jubileum gevierd. Hoe interview je kinderen? (Oud-)presentatoren Roos Moggré, Pepijn Crone en Lucas van de Meerendonk schuiven vanavond aan.
  • Het vaccineren gaat woensdag eindelijk beginnen! We bespreken het met Ernst Kuipers, medisch directeur van Pfizer Nederland Marc Kaptein, en ziekenhuisbaas Marcel Levi.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: o.a. Ernst Kuipers over de start van het vaccineren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier