Special De avond van de vaccinatie is dinsdag 5 januari te zien op NPO 1

Special De avond van de vaccinatie is dinsdag 5 januari te zien op NPO 1
Informatie over vaccinatiecampagne

Kijktip :

Deze week begint de Nederlandse overheid (eindelijk) met het vaccineren van zorgpersoneel in Nederland met het nieuwe coronavaccin, dat moet beschermen tegen het virus. Omdat er nog veel onbeantwoorde vragen zijn zendt NPO 1 op dinsdag 5 januari de special De avond van de vaccinatie uit.

De avond van de vaccinatie gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Grootste campagne ooit
In het voorjaar van 2020 werd Nederland - samen met de rest van de wereld - overvallen door het coronavirus, maar nu is er licht aan het einde van de tunnel. Er zijn inmiddels meerdere goedgekeurde vaccins op de markt en dus kan de grootste vaccinatiecampagne in de Nederlandse geschiedenis beginnen. De NOS probeert met een speciale thema-uitzending antwoorden te geven op de meest prangende vragen.

Lees verder onder de video's.

Veghel
In de uitzending, die wordt gepresenteerd door Rob Trip, komen vertegenwoordigers van de Gezondheidsraad, het RIVM en de GGD aan het woord over het vaccin. Daarnaast wordt er geschakeld met diverse locaties, zoals een covid-afdeling in het land (waar patiënten en verpleegkundigen over het virus vertellen) en de locatie in Veghel waar de eerste Nederlander zijn of haar prik zal ontvangen.

De special De avond van de vaccinatie is op dinsdag 5 januari om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna De avond van de vaccinatie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special De avond van de vaccinatie is dinsdag 5 januari te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier