Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight, special De avond van de vaccinatie

Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight, special De avond van de vaccinatie
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 januari

Kijktip :

In het nieuwe jaar strooien de Nederlandse zenders altijd met nieuwe en terugkerende programma's. Vanavond kunnen we onder meer genieten van een nieuw seizoen van Married at First Sight. NPO 1 komt met de special De avond van de vaccinatie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special: De avond van de vaccinatie

NPO 1
20:30 uur

Deze week begint de Nederlandse overheid (eindelijk) met het vaccineren van zorgpersoneel in Nederland met het nieuwe coronavaccin, dat moet beschermen tegen het virus. Omdat er nog veel onbeantwoorde vragen zijn zendt NPO 1 op dinsdag 5 januari de special De avond van de vaccinatie uit. In de uitzending, die wordt gepresenteerd door Rob Trip, komen vertegenwoordigers van de Gezondheidsraad, het RIVM en de GGD aan het woord over het vaccin.


Terug: Married at First Sight

RTL 4
20:30 uur

Married at First Sight is terug met een nieuw seizoen waarin vrijgezelle mannen en vrouwen door de wetenschap worden gekoppeld en elkaar pas zien op de dag van hun bruiloft. Het door Carlo Boszhard realityprogramma heeft dit jaar een nieuw element. In het zogenaamde 'Koppelsweekend' ontmoeten de stellen elkaar in de laatste week van het experiment om ervaringen te delen en zo gaan nadenken over hun eindbeslissing of ze getrouwd willen blijven of niet.


Nieuw: E.O.D. - Explosieven Opruimings Dienst

RTL 5
20:30 uur

Het nieuwe programma E.O.D. - Explosieven Opruimings Dienst volgt medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) die op pad gaan om met gevaar voor eigen leven explosieven te ruimen. Nog altijd worden bommen uit de Tweede Wereldoorlog gevonden en onschadelijk gemaakt. Ook komt de EOD in actie bij geïmproviseerde explosieven, zoals bombrieven, verdachte pakketjes en handgranaten.


Actiefilm: Lethal Weapon

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de geweldige actieklassieker Lethal Weapon uit. Martin Riggs is een agent in Los Angeles met suïcidale neigingen en Roger Murtaugh is de ongelukkige politieagent aan wie Riggs is toegewezen. Samen ontdekken ze een enorme drugssmokkeloperatie en naarmate hun succes groeit, groeit ook hun vriendschap.


Terug: Je zal het maar hebben

NPO 3
21:15 uur

In een nieuw seizoen van Je zal het maar hebben volgt Jurre Geluk jongeren die ondanks hun ziekte of beperking alles uit het leven halen. De eerste aflevering is een coronaspecial, waarin Jurre drie jonge mensen volgt die met het coronavirus te maken hebben. De 20-jarige Nineke kreeg in het voorjaar corona en nog steeds ondervindt zij dagelijks de gevolgen van de ziekte. Haar sociale leven is nu ernstig beperkt omdat ze de conditie van een 75-jarige heeft.


Docu: Bitter Love

NPO 2
22:50 uur

De fascinerende documentaire Bitter Love gaat over een riviercruise op de Wolga, waarbij de reizigers hopen te ontsnappen aan zorgen, leegte, relaties, spijt of hun dagelijks leven. De meeste van hen reizen alleen, maar omarmen hun medereizigers als oude vrienden, geliefden en kinderen. Velen hebben een gebroken hart en hopen op een nieuwe liefde.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight, special De avond van de vaccinatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier