Nieuw programma De perfecte verbouwing vanaf woensdag te zien op RTL 4

Nieuw programma De perfecte verbouwing vanaf woensdag te zien op RTL 4
Welk ontwerp kiezen de deelnemers?

Kijktip :

RTL 4 komt vanaf woensdag 6 januari met het nieuwe bouwprogramma De perfecte verbouwing. Het belooft een unieke toevoeging te worden aan de vele verbouwingsprogramma's die de Nederlandse televisie al rijk is, want voor het eerst wordt er gebruikgemaakt van virtual reality.

De perfecte verbouwing gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wedstrijd
Bovendien wordt er in De perfecte verbouwing een wedstrijdelement toegevoegd. Het zit namelijk zo: de deelnemers aan het programma willen hun huis graag verbouwen, maar weten nog niet hoe het er uit moet komen te zien. Daarom schakelt De perfecte verbouwing wekelijks twee van de drie architecten in, die per toerbeurt de uitdaging met elkaar aangaan.

Ontwerp
De twee architecten die per week komen opdraven maken allebei een ontwerp van het huis van de deelnemers. Om ze een beeld te geven van het uiteindelijke resultaat krijgen de deelnemers een virtual reality-bril op, waarmee ze door hun huis kunnen lopen en het ontwerp tot leven zien komen. De favoriet wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd. De presentatie van De perfecte verbouwing ligt in handen van Nicolette Kluijver.

Het nieuwe programma De perfecte verbouwing is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De perfecte verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV