Nieuwe tv-serie op basis van actiefilms John Wick

Nieuwe tv-serie op basis van actiefilms John Wick
Hotel staat centraal in The Continental

Nieuws

Goed nieuws voor fans van de actiefilms over John Wick. De films, met Keanu Reeves in de hoofdrol, vormen de inspiratie voor de nieuwe Amerikaanse televisie-serie The Continental.

De serie draait om het gelijknamige hotel uit de John Wick-films. Het hotel vormt een veilige plek voor allerlei huurmoordenaars, waar ze herstellen van hun bloederige werk. De Amerikaanse kabelzender Starz en Lionsgate TV kondigden de nieuwe actieserie vrijdag aan. Keanu Reeves is de uitvoerend producent en zal zelf ook in de serie te zien zijn. Reeves speelt geen hoofdrol in de serie, maar in mei 2019 maakt het derde deel in de John Wick-reeks zijn opwachting in de bioscoop.

John Wick

The Continental wordt geschreven door Chris Collins (The Man In The High Castle). Chad Stahelski, de regisseur John Wick 2, neemt in elk geval de pilot voor zijn rekening. Of Stahelski nog meer aflevering regisseert is nog niet bekend.

Het is nog niet bekend of The Continental ook op de Nederlandse televisie te zien zal zijn. Meer nieuws over de nieuwe serie zoals trailers en de bekendmaking van de cast, lees je op Gids.tv.

Tags: televisie, regisseur, hotel, bioscoop, pilot, serie, keanu reeves, john wick, castle, the man in the high castle

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »