Dinsdag in M: Ron Kas over vijftigjarig bestaan Adres Onbekend

Dinsdag in M: Ron Kas over vijftigjarig bestaan Adres Onbekend
De gasten van dinsdag 5 januari

Kijktip :

Vanavond, dinsdag 5 januari, kunnen we genieten van een nieuwe aflevering van M. Er zijn weer interessante gasten uitgenodigd en er worden gevarieerde onderwerpen aan tafel besproken. Bekijk de gasten van vanavond hieronder.

DE GASTEN IN M - DINSDAG 5 JANUARI

  • De helden in kinderboeken zijn bijna altijd een man. Daar moet volgens de bedenkers van 'Good Night Stories for Rebel Girls' verandering in komen. Ze bundelden 100 verhalen over vrouwelijke rolmodellen. Het boek werd een groot succes. Voor M inspiratie om een nieuwe rubriek te beginnen: M's Bedtime Stories! Waarin ze gasten vragen welke Nederlandse heldin niet in dat boek mag ontbreken. Straks vullen Heleen van Royen, Natasja Gibbs en Edson da Graça het lijstje aan met hun Nederlandse heldinnen!

  • Vergeet Spoorloos, Memories of All you need is love. All we need is Adres Onbekend. Wie op zondag de radio aanzet voelt dat dit hét programma is als het gaat over zoekprogramma's. Het legendarische radioprogramma viert dit jaar zijn vijftigjarig bestaan en bij M vieren we het feest graag mee met Ron Kas.

  • Zeven dagen op rij wist de Utrechtse grappenmaker __Andries Tunru __ de winst te behalen in De Slimste Mens en is daarmee de beste deelnemer ooit! De komiek wil graag een vaccin in zijn lichaam gespoten hebben en heeft vanavond een stand-up voor M voorbereid.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in M: Ron Kas over vijftigjarig bestaan Adres Onbekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier