Dinsdag in Op1: Joost Vullings over kritiek op vaccinatiestrategie en meer

Dinsdag in Op1: Joost Vullings over kritiek op vaccinatiestrategie en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 5 januari 2021

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Hugo Logtenberg & Sophie Hilbrand. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 5 januari 2021

  • Amerika-deskundige Laila Frank over politiek spektakel in de VS
    Het politieke spektakel in Amerika is zeker nog niet voorbij: Met vandaag de verkiezingen voor twee Senaatszetels in de staat Georgia, en morgen onder meer een grote pro-Trump demonstratie én het verwachte theater tijdens het vaststellen van het aantal kiesmannen in het Congres, is er meer dan genoeg om te bespreken met Amerika-deskundige Laila Frank.

  • Premier Rutte zei dinsdag 5 januari tijdens een debat over het vaccinbeleid dat hij niet optimistisch is over een eind aan de huidige lockdown. Gezien de cijfers is het niet waarschijnlijk dat de strenge coronaregels versoepeld gaan worden. De premier en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid werden tijdens het debat stevig onder vuur genomen over hun vaccinatiestrategie, maar woensdag 6 januari begint het vaccineren. Bij Op1 reageert Joost Vullings, politiek commentator bij EenVandaag, op het debat.

  • De docuserie De Wasstraat, waarin medewerkers van een wasstraat in Deventer worden gevolgd, wordt misschien wel het meest hartverwarmende tv-programma van 2021. Twee van hen, Tim en Maurice, schuiven aan bij Op1, samen met hun baas Martin Kniest. De documentaireserie is deze week iedere dag om 19:20 uur te zien bij Human op NPO 2.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Joost Vullings over kritiek op vaccinatiestrategie en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier