Prachtige animatiefilm Kung Fu Panda zie je zaterdag op Comedy Central

Prachtige animatiefilm Kung Fu Panda zie je zaterdag op Comedy Central
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Met de Kill Bill-films creëerde Quentin Tarantino een hernieuwde interesse in Aziatische vechtfilms in Hollywood. Enkele jaren later was de trend zelfs overgewaaid naar animatiefilms: Kung Fu Panda groeide uit tot een enorm succes. Deze geweldige, kleurrijke film is zaterdag te zien op Comedy Central en je kunt Kung Fu Panda streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Reuzenpanda Po is lui en onhandig, maar ook een liefhebber van de kungfu. Door een speling van het lot blijkt deze grote goedzak de uitverkorene te zijn om in de leer te gaan bij kungfuleraar Master Shifu, die er alles aan doet om de overenthousiaste panda de benodigde vechtkunsttechnieken aan te leren. Dit gaat niet zonder slag of stoot, maar door zijn doorzettingsvermogen en wilskracht weet hij zich toch steeds weer te verbeteren. Dat blijkt ook hard nodig, want een opkomend gevaar zorgt ervoor dat Po al zijn krachten in de strijd moet gooien om iedereen die hem dierbaar is te redden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Voor een avondje avontuurlijk animatievermaak zit je met Kung Fu Panda goed. Door de vele geslaagde grappen is deze animatiefilm ook voor volwassenen een traktatie, en voor de kids zit er ook nog eens de nodige spanning in. De stemmencast is bovendien buitengewoon indrukwekkend. Kung Fu Panda was een doorslaand succes en dus was het niet verrassend dat de franchise werd uitgebreid met twee bioscoopvervolgen én twee tv-series. Kung Fu Panda werd bovendien genomineerd voor de Oscar voor Beste Animatiefilm.

Cast
Naast Jack Black (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Dustin Hoffman (Hook) zijn ook Angelina Jolie (Maleficent), Seth Rogen (Long Shot) en Lucy Liu (Kill Bill: Vol. 1) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mark Osborne en John Stevenson.

Kung Fu Panda (2008) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op zaterdag 28 augustus om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Genre: animatie, comedy. Speelduur: 92 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige animatiefilm Kung Fu Panda zie je zaterdag op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV