Unieke en hilarische comedy Crazy Rich Asians zie je donderdag op Net5

Unieke en hilarische comedy Crazy Rich Asians zie je donderdag op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Net als Afro-Amerikanen zijn ook Amerikanen van Aziatische afkomst behoorlijk ondervertegenwoordigd in Hollywood, maar gelukkig verscheen in 2018 de geweldige, unieke comedy Crazy Rich Asians. Deze film is donderdag te zien op Net5 en je kunt Crazy Rich Asians streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Maakt geld echt gelukkig? Rachel Chu is een Chinese lerares, geboren in Amerika. Ze is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Nick Young, een aantrekkelijke jongeman, ook van Chinese afkomst. Nick nodigt Rachel uit in Singapore om het huwelijk bij te wonen van zijn beste vriend. Rachel accepteert de uitnodiging, niet wetende dat Nick uit één van de rijkste families in Azië komt. Ze komt in een wereld terecht van ongekende luxe en waar elke aantrekkelijke vrouw een mogelijke bedreiging vormt voor haar relatie met de rijke, felbegeerde Nick.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Crazy Rich Asians klinkt misschien als een wat lompe titel, maar er zit een addertje onder het gras: deze productie is gemaakt door en met Amerikanen van Aziatische afkomst. Het geeft de film een grote mate van authenticiteit mee en gelukkig barst de film van de leuke scènes en indrukwekkende acteerprestaties, onder meer van de grote sterren Ken Jeong en Michelle Yeoh. Dompel je onder in de enorme rijkdom van de familie van Nick Young; je mond valt op sommige momenten open van alle pracht en praal die we voorgeschoteld krijgen. Ondertussen vertelt regisseur Jon M. Chu een heerlijk verhaal over een Amerikaanse vrouw in Singapore.

Cast
Naast Constance Wu (Hustlers) en Henry Golding (The Gentlemen) zijn ook Gemma Chan (Captain Marvel) en Awkwafina (The Farewell) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jon M. Chu.

Crazy Rich Asians (2018) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 7 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy. Speelduur: 120 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV