Geweldige romantische comedy Crazy, Stupid, Love donderdag te zien op Net5

Geweldige romantische comedy Crazy, Stupid, Love donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Ryan Gosling en Emma Stone zouden later tot grote hoogten stijgen met La La Land, maar de eerste keer dat de twee Hollywoodsterren het scherm deelden was in de fijne romcom Crazy, Stupid, Love uit 2011. Deze film is donderdag te zien op Net5 en je kunt Crazy, Stupid, Love streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Als Cal Weaver erachter komt dat zijn vrouw Emily is vreemdgegaan en wil scheiden, stort zijn perfecte leventje als een kaartenhuis in elkaar. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en alleen aan de bar, totdat player Jacob Palmer hem onder zijn hoede neemt. Om hem over zijn liefdesverdriet heen te helpen, introduceert Jacob Cal in de wereld van vrijgezelle vrouwen, drank en een nieuwe kledingstijl. Ondertussen worstelen zijn kids met hun liefdesperikelen en komt Cal erachter dat je je looks wel een make-over kunt geven, maar je hart niet.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Hoewel de meest romcoms in Hollywood in de categorie dertien-in-een-dozijn vallen, zijn er nog regelmatig pareltjes te bespeuren. Het helpt dan natuurlijk dat je een enorme sterrencast aan je kunt binden; dat lukte regisseurs Glenn Ficarra en John Requa met Crazy, Stupid, Love. Wat de film extra leuk maakt is het feit dat de centrale figuur (gespeeld door Steve Carell) een man van middelbare leeftijd is. De sprankelende vertolkingen en het komische en bij vlagen enigszins dramatische script maken van Crazy, Stupid, Love een prettige kijkervaring.

Cast
Naast Steve Carell (Beautiful Boy) en Ryan Gosling (First Man) zijn ook Julianne Moore (Still Alice), Emma Stone (The Favourite) en Marisa Tomei (Spider-Man: Homecoming) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa.

Crazy, Stupid, Love (2011) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op donderdag 7 januari om 22.50 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 118 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geweldige romantische comedy Crazy, Stupid, Love donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV