Woensdag in M: Anita Witzier over realityprogramma Nieuwe Boeren en meer

Woensdag in M: Anita Witzier over realityprogramma Nieuwe Boeren en meer
Dit zijn de gasten van woensdag 6 januari

Kijktip :

Een maand lang overleven op een boerderij waar de tijd letterlijk heeft stilgestaan, dat is het doel van het realityprogramma Nieuwe Boeren. Twaalf deelnemers gaan deze 'historische' uitdaging aan. Woensdag 6 januari schuift Nieuwe Boeren-presentatrice Anita Witzier aan met twee van de deelnemers. Bekijk hieronder wie nog meer bij M te gast zijn.

DE GASTEN IN M - WOENSDAG 6 JANUARI

  • In 2019 wist de band ons te verrassen met een comeback voor 60.000 mensen op het hoofdpodium van Pinkpop. Ook in 2021 starten ze hoopvol met een nieuwe single van Krezip. Een nummer dat in een tijd van nu meer dan welkom is! Straks praat de band Nederland bij en spelen zij hun nieuwe single: You Are Not Alone.

  • Het is een nek-aan-nek race voor de laatste twee Senaatszetels en een laatste poging van de Republikeinen om de uitslag aan te vechten tijdens de bijeenkomst van het Congres. En naar verwachting zullen er woensdag 6 januari duizenden aanhangers van Trump demonstreren in de zogeheten: 'March for Trump/Save America'. Hoe groot is de kans dat de demonstraties uit de hand lopen? Wat staat de wereld te wachten? Met Amerika-kenner Twan Huys bespreken we straks de laatste ontwikkelingen.

  • De allereerste vaccinaties zijn een feit. Niet alleen zorgmedewerkers, ook het ziekenhuispersoneel kreeg een eerste prik. Straks schuift IC-verpleegkundige Rowan Marijnissen van het Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis in Tilburg aan. Zij koos ervoor om een prik te halen.

M is elke werkdag rond 19:00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: Anita Witzier over realityprogramma Nieuwe Boeren en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier