WandaVision op Disney Plus: Releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws

WandaVision op Disney Plus: Releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws
Wat weten we al over deze serie?

Film :

Disney+ komt in 2021 met een hele hoop nieuwe series van de paradepaardjes van het bedrijf: Pixar, Star Wars en bovenal Marvel. WandaVision is de allereerste serie die uitkomt. Wat weten we al over deze serie? Gids.tv geeft je het allerlaatste overzicht.

Bekijk hier waar je WandaVision kunt kijken.

Releasedatum

De nieuwe serie WandaVision gaat op vrijdag 15 januari in première op Disney+. Op deze vrijdag zullen er direct twee afleveringen worden toegevoegd.

Waarschijnlijk zullen de afleveringen om 9.00 uur 's ochtends gelanceerd worden, aangezien ook iedere aflevering van The Mandalorian om die tijd werd gelanceerd.

Lees hier de recensie van WandaVision

Trailers en beeldmateriaal

De tweede trailer verscheen in december van 2020. De trailer is hieronder te bekijken.

De eerste trailer verscheen in september van 2020, tijdens de uitreiking van de Emmy's. De trailer is hieronder te bekijken.

De eerste poster verscheen ook in december 2020. Bekijk hem hieronder.

Cast van WandaVision

De hoofdrollen zullen worden gespeeld door Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff/Scarlet Witch en Paul Bettany als Vision. Nieuwe rollen zijn er voor onder meer Kathryn Hahn (als 'noisy neighbour' Agnes), Debra Jo Rupp, Holene Purdy, Asif Ali, Brain Brightman, and Fred Melamed.

Ook keren een aantal oude bekenden uit het Marvel Cinematic Universe terug: zo zien we Kat Dennings als Darcy Lewis (eerder te zien in Thor), Randall Park als Officer Jimmy Woo (eerder te zien in Ant Man and the Wasp) en Teyonah Parris als een oudere versie van Monica Rambeau (die al te zien was in Captain Marvel).

Verhaal van WandaVision

Wat ging er aan vooraf?

De tekst hieronder bevat SPOILERS voor Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

In Avengers: Infinity War (2018) kwamen Wanda en Vision bij elkaar in Glasgow, Schotland. Na de gebeurtenissen van die film is Vision officieel dood en is Wanda slachtoffer geworden van de 'Snap' van Thanos, waarbij zij tot stof werd. Na het vervolg (Avengers: Endgame) is Wanda terug, maar Vision nog steeds dood.

Waar zijn we nu?

De officiële synopsis van WandaVision luidt als volgt:

"WandaVision van Marvel Studios combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany), twee superkrachtige wezens die hun ideale leven in de buitenwijken leiden, beginnen te vermoeden dat alles niet zo is het lijkt..."

Wat gaat er gebeuren?

De nieuwe serie WandaVision is verbonden aan de nieuwe film Doctor Strange In the Multiverse of Madness, met Benedict Cumberbatch als Doctor Strange in de hoofdrol.

WandaVision is vanaf 15 januari te zien op Disney+. Lees hier waar je WandaVision kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WandaVision op Disney Plus: Releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV