Vanavond op tv: special De Casting Kantine, docu Verloren jongens en meer

Vanavond op tv: special De Casting Kantine, docu Verloren jongens en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 januari

Kijktip :

Een week voor de start van het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanavond de special De Casting Kantine te zien op RTL 4. Verder onder meer de documentaire Verloren jongens. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van Waarde: fokspecials

NPO 3
20:25 uur

Het nieuwe seizoen van Keuringsdienst van Waarde begint met drie fokspecials waarin de fok van varkens, dikbilrunderen en geiten wordt onderzocht. De eerste fokspecial gaat over het varken. Een slager laat zien dat het varken niet meer hetzelfde varken is als dat van een aantal jaren geleden. Tegenwoordig heeft een varken een rib meer en een aantal tepels extra. Die zijn nodig om meer biggetjes te kunnen dragen en voeden.


Thrillerfilm: The Kingdom

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de spannende thriller The Kingdom te zien. Na een terroristische aanslag op een Amerikaanse vestiging in Saoedi-Arabië, waar families en een FBI-agent zijn omgekomen, krijgt Ronald Fleury vijf dagen om de locatie te onderzoeken. Hij reist samen met een team agenten om hun vriend te wreken en de daders op te sporen. De agenten lopen tegen allerlei obstakels aan en zetten hun levens op het spel, maar ze hebben een lokale politieofficier aan hun zijde om ze door de bureaucratie en vijandelijkheden heen te helpen.


Special: De Casting Kantine

RTL 4
20:30 uur

In het eenmalige programma De Casting Kantine gaan TV Kantine-acteurs Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap op zoek naar nieuw talent voor een glansrol in het populaire imitatieprogramma, dat op donderdag 14 januari weer van start gaat op RTL 4. Presentator Buddy Vedder ontvangt de kandidaten die een persiflagerol in De TV Kantine kunnen verdienen. Uit honderden aanmeldingen zijn de beste kandidaten uitgenodigd voor een werksessie.


Terug: De Deurwaarders

RTL 5
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Deurwaarders, waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. In het zevende seizoen worden Henk, Ben, Melanie, Stef, Martine en Michel gevolgd. Zij hebben allemaal gekozen voor het vak van gerechtsdeurwaarder. Ze worden gevolgd naar een beslaglegging, executieverkoop of een ontruiming en hier horen ze de schrijnende verhalen van wanbetalers.


Journalistieke special: Verloren Jongens

NPO 2
22:10 uur

Journalist Tom Kleijn gaat in de journalistieke special Verloren Jongens op zoek naar twee broertjes van 12 en 14 jaar, die in 2018 verdwijnen in Amstelveen. Volgens het vermissingsbericht gaat het om twee Syrische vluchtelingen. Zoals honderden andere vluchtelingen zijn ze spoorloos. Wat is er met hen gebeurd? Tom Kleijn gaat op zoek naar deze jongens, die zonder hun ouders door Europa dolen.


Nieuw: The Life and Trials of Oscar Pistorius

NPO 2
23:10 uur

De vierdelige documentaireserie The Life and Trials of Oscar Pistorius kijkt naar het leven, de triomf en de tragedie van de Zuid-Afrikaanse paralympische en olympische atleet Oscar Pistorius. Een jaar na zijn deelname aan de Olympische Spelen werd hij beschuldigd van de moord op zijn vriendin Reeva Steenkamp. De serie doet verslag van het zes maanden durende proces en kijkt naar het leven van Pistorius.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: special De Casting Kantine, docu Verloren jongens en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier