Nieuwe dramaserie Onze Straat gaat vrijdag van start op NPO 3

Nieuwe dramaserie Onze Straat gaat vrijdag van start op NPO 3
Elke bewoner heeft zijn eigen verhaal

Kijktip :

Vanaf vrijdag 8 januari zendt NPO 3 de gloednieuwe Nederlandse dramaserie Onze Straat uit. In deze serie draait het om het leven van de bewoners van één straat, die allemaal hun eigen verhaal hebben.

Onze Straat gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Talentvol team
Onze Straat is gemaakt door een talentvol team van regisseur, scenarist en producent. In totaal beslaat de serie zes afleveringen, waarin de verhalen op zichzelf staan. Het is de straat die ze met elkaar verbindt. Want de straat, dat is een plek waar iedereen elkaar tegenkomt. Achter elke deur die op de straat uitkomt, schuilt een ander verhaal.

Krassen
De straat is ook een plek waar verschillende generaties en culturen bij elkaar komen en worstelen met de kwesties van nu. In de eerste aflevering, met de titel 'Krassen', is te zien hoe Bianca een zo onzichtbaar mogelijk leven probeert te leiden. Het moment waarop ze Anton ontmoet verandert dat volledig; hij heeft een magische kijk op het leven.

De nieuwe dramaserie Onze Straat is vanaf vrijdag 8 januari wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Onze Straat terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Onze Straat gaat vrijdag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV