Donderdag in M: Lodewijk Asscher over de verkiezingsstrijd tijdens coronacrisis

Donderdag in M: Lodewijk Asscher over de verkiezingsstrijd tijdens coronacrisis
Dit zijn de gasten van donderdag 7 januari

Kijktip :

Elke werkdag zitten er boeiende gasten aan tafel bij talkshow M. Zo ook vanavond, donderdag 7 januari. Onderwerpen als de 'bestorming bij het Capitool' en de 'Tweede Kamerverziekingen' zullen voorbijkomen. Bekijk hieronder de gasten van vanavond.

DE GASTEN IN M - DONDERDAG 7 JANUARI

  • Duizenden demonstranten bestormden 6 januari het Capitool... Joe Biden gaf een duidelijke speech: 'This is not who we are'. En dat schreef David Bowie jaren geleden al in zijn prachtige This Is Not America. Talkshow M vroeg Sven Ratzke om vandaag het nummer voor ons te spelen met band!

  • Over ruim twee maanden gaat Nederland weer naar de stembus. Maar vanwege de coronacrisis worden het andere Tweede Kamerverkiezingen dan we gewend zijn. Welke koers gaat het land varen? En wie staat er straks aan het roer? In aanloop naar de verkiezingen ontvangt talkshow M de lijsttrekkers, met vandaag als eerste: PvdA-voorman Lodewijk Asscher.

  • De hele wereld heeft woensdag 6 januari kunnen zien hoe het Capitool werd bestormd. Het roept veel vragen op over de toekomst van het versplinterde land. Hoe kan het extreme gedachtegoed worden bestreden - om dit soort gebeurtenissen in de toekomst te voorkomen? M praat er straks over met terrorisme-expert Beatrice de Graaf programmaker Andrew Makkinga en journalist Geert Mak.

  • De laatste dagen van Trump als president lopen uit op een catastrofe voor de Amerikaanse democratie. Dat de demonstranten makkelijk naar binnen konden roept voornamelijk de vraag op: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Talkshow M bespreekt de laatste ontwikkelingen met Amerikakenner Twan Huys, rechtshistoricus Madeleijn van den Nieuwenhuizen en Trump-kenner Raymond Mens.

M is elke werkdag rond 19:00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Lodewijk Asscher over de verkiezingsstrijd tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier