Recensie: Tony Parker: The Final Shot toont basketbalgekte in wijnland

Recensie: Tony Parker: The Final Shot toont basketbalgekte in wijnland
Franse Michael Jordan op prachtige wijze in beeld gebracht

Film :

Vanaf 6 januari staat Tony Parker: The Final Shot op Netflix. Deze documentaire laat zien hoe een Fransman in een kleine sport grote gevolgen kan hebben... Lees hier de recensie van Tony Parker: The Final Shot.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Frankrijk
Deze film gaat over het leven en de carrière van Tony Parker, die dankzij zijn vastberadenheid misschien wel de beste Franse basketballer ooit werd.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Tony Parker heeft natuurlijk niet zo'n grote persoonlijkheid als bijvoorbeeld Michael Jordan, maar in Frankrijk is Parker een grootheid. Deze documentaire laat dat op een geweldige manier zien: Parker's jeugd, zijn carrière en zijn populariteit in het land van de wijn en de Tour de France worden op een prachtige manier vastgelegd. Het verhaal is misschien niet zo interessant als het verhaal van bijvoorbeeld Jordan of Tiger Woods: 3,5 ster daarom.

Cast
Naast Tony Parker en Sourav Kumar. Deze productie is geregisseerd door Florent Bodin (Le K Benzema).

Tony Parker: The Final Shot is vanaf 6 januari 2021 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Documentaire. Tijdsduur: 98 minuten. IMDb-score: 6,8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Tony Parker: The Final Shot toont basketbalgekte in wijnland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier