Serierecensie: Lupin is Franstalige actieserie die net wat extra's brengt

Serierecensie: Lupin is Franstalige actieserie die net wat extra's brengt
Met Omar Sy als perfecte rover

Film :

Vanaf 8 januari staat het eerste seizoen van Lupin op Netflix. Een grote Franse productie die spanning en de Franse taal combineert. Hoe ver brengt dat deze serie? Lees hier de recensie van Lupin.

Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Gentleman-inbreker
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek 'Arsène Lupin, gentleman-inbreker' als inspiratiebron om zijn vader te wreken.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Eigenlijk heeft Lupin alles wat een goede misdaadfilm ook in haar repetoire heeft: spanning, beroemde locaties, interessante trucs en vooral een heel fijn gevoel voor details. Dat kun je zien in de bijzonder goed doordachte plannen die de hoofdpersoon maakt. Daarover gesproken: Omar Sy zet een geweldige hoofdrol neer, zonder clichématige actieteksten. Vooral omdat de serie volledig Franstalig is, komt het allemaal heel geloofwaardig over. Daar zit hem dan ook direct het enige minpunt: Voor het grote publiek is de serie misschien niet zo goed te volgen. Verder heeft deze serie alles wat je van een misdaadserie verwacht: 4,5 ster.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Cast
Omar Sy (Intouchables) en Vincent Londez (Into the Night) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door onder meer Marcela Said (Narcos: Mexico).

Vanaf 8 januari kan je Lupin seizoen 1 streamen in jouw huiskamer. Genre: Avontuur, Actie. IMDb-score: 7,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Lupin is Franstalige actieserie die net wat extra's brengt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV