Nieuwe talkshow van Humberto Tan gaat zondag van start op RTL 4

Nieuwe talkshow van Humberto Tan gaat zondag van start op RTL 4
Terug- én vooruitblik op de week

Kijktip :

Op zondag 10 januari gaat, ruim tweeënhalf jaar na zijn afscheid als presentator van RTL Late Night, de nieuwe talkshow van Humberto Tan van start op RTL 4. In Humberto blikt hij terug op het nieuws van het weekend en kijkt hij vooruit naar de nieuwe week.

Humberto gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zondagavondvariant
In zijn talkshow wil Humberto Tan het gevoel van Beau oproepen, maar dan op de zondagavond. Het nadruk ligt uiteraard op het nieuws van het weekend, waar verschillende gasten over komen praten. In deze zondagavondvariant is ook ruimte voor een vooruitblik op de week die komen gaat.

Bekijk hier de gasten van Humberto op zondag 10 januari.

Muziek
Diverse gasten uit de actualiteit, sport en entertainmentwereld schuiven aan om over een variëteit aan onderwerpen te komen praten. Ook is er in elke aflevering ruimte voor akoestische muziek. Humberto is een voorbode voor de komende (sport)zomer; dan is Tan dagelijks te zien met een programma waarin volop aandacht is voor sportevenementen als het EK Voetbal en de Olympische Spelen.

Humberto is vanaf zondag 10 januari wekelijks rond 22.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe talkshow van Humberto Tan gaat zondag van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier