Vrijdag in Jinek: Nikkie de Jager krijgt eigen tv-programma

Vrijdag in Jinek: Nikkie de Jager krijgt eigen tv-programma
De gasten van vrijdag 8 januari

Kijktip :

Vanavond is Nikkie de Jager te gast om te praten over haar eerste eigen televisieprogramma. In Make Up Cup gaat Nikkie op zoek naar een nieuwe generatie make-up artists. Hieronder lees je wie er nog meer te gast is bij Jinek.

De gasten in Jinek - vrijdag 8 januari

  • Het was een roerige nieuwsweek. Daarom zijn commentatoren Wouter de Winther, Floor Bremer en Jeroen Smit te gast. Zij praten bij Jinek onder ander over de start van het vaccineren in Nederland en de bestorming van het Capitool.
  • Nikkie de Jager krijgt bij AVROTROS haar eerste eigen tv-programma: Make Up Cup. In dit programma gaat een nieuwe generatie make-up artists de strijd met elkaar aan. Heeft Nikkie al talenten gespot? Ze vertelt 't bij Jinek.
  • Bij RTL5 is vanaf maandag een nieuw misdaadprogramma te zien: Crime Desk. Misdaadjournalist Mick van Wely en presentator Marieke Elsinga zijn de nieuwe gezichten van het crime-programma. Vanavond vertellen ze er alles over.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Nikkie de Jager krijgt eigen tv-programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier