Kijktips voor deze week: deze films en series zijn nieuw in week 2

Kijktips voor deze week: deze films en series zijn nieuw in week 2
Deze kijktips heeft Gids.tv deze week voor je!

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in januari 2021.

Call of the Wild (8 januari)

Disney Plus


Het verhaal gaat over de prachtige hond Buck. Hij heeft een goed leven als huisdier bij een familie in Santa Clara, California. Maar op een dag wordt Buck ontvoerd. Hierdoor komt hij terecht in het ijskoude Yukon, ook wel bekend als ‘de laatste plek op aarde’. Lees hier waar je Call of the Wild kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Call of the Wild.

Lupin, S1 (8 januari)

Netflix


Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek 'Arsène Lupin, gentleman-inbreker' als inspiratiebron om zijn vader te wreken. Lees hier waar je vanaf 8 januari Lupin kunt kijken.

Marvel Studios Legends (8 januari)

Disney Plus


Bezoek de epische helden, schurken en momenten uit de hele MCU opnieuw ter voorbereiding op de verhalen die nog moeten komen. Elk dynamisch segment wordt rechtstreeks ingevoerd in de komende serie en vormt het toneel voor toekomstige evenementen. Bekijk hier waar je vanaf 8 januari Marvel Studios Legends kunt streamen.

Flikken Maastricht (8 januari)

NPO Plus


In het 15e seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd. Maar de goede samenwerking komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD'er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te vormen tussen Wolfs en Eva. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

Ook vanaf 8 januari te zien op NPO 1, NPO Start. Eén uitzending vooruitkijken kan via NPO Plus. Seizoen 1 t/m 14 zijn daar ook te vinden.

Onze Straat (8 januari)

NPO Plus


Op straat komt iedereen elkaar tegen. In de straat wordt geleefd, gewerkt en contact gemaakt. Het is een plek waar verschillende generaties en culturen worstelen met de kwesties van nu. Achter elke deur schuilt een ander verhaal. Bekijk hier waar je Onze Straat kunt streamen.

Vanaf 8 januari te vinden op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is te zien op NPO Plus.

Dickinson, S2 (8 januari)

Apple TV+


Emily Dickinson is een aspirant-schrijver. Beschaamd door haar eigen ouders en vermeden uit de samenleving, zal Dickinson niet stoppen om te rebelleren tegen haar strikte achtergrond en haar stem laten horen door de magie van poëzie. Bekijk hier waar je Dickinson kunt streamen.

The Big Short (9 januari)

Videoland


In deze film wordt de financiële crisis van 2007 tot 2012 belicht vanuit het perspectief van vier buitenstaanders, die zien wat de banken, de media en de overheid niet zien; de naderende instorting van de wereldeconomie. Lees hier waar je The Big Short kunt kijken.

WandaVision (15 januari)

Disney Plus


Wanda Maximoff en Vision - twee superkrachtige wezens die een middelmatig leven leiden in een slaperige voorstad - beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari WandaVision kunt streamen.

Disenchantment, S3 (15 januari)

Netflix


De serie Disenchantment gaat over de rebelse prinses Bean, haar elf Elfo en haar eigen demoon, Lucy. De serie speelt zich af in Dreamland. Bean moet prinsessentaken uitvoeren, maar drinkt liever. Bekijk hier waar je Disenchantment kunt streamen.

Outside the Wire (15 januari)

Netflix


Als dronepiloot Harp weigert bevelen op te volgen, wordt hij voor straf naar een levensgevaarlijke militaire zone gestuurd. Daar gaat hij aan het werk voor Leo. Samen moeten ze op zoek naar een zogeheten doomsday device, om te voorkomen dat hun tegenstanders de hele wereld opblazen. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari Outside the Wire kunt kijken.

Dawson's Creek, S1-6 (15 januari)

Netflix


De serie volgt de levens van Dawson, Joey, Pacey en Jen, terwijl ze van tieners tot jongvolwassenen opgroeien in het kleine kustdorpje Capeside in Massachusetts. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari Dawson's Creek kunt streamen.

Dope (15 januari)

Videoland


Malcolm is een nerd wonend in de The Bottoms, een ruwe buurt gelegen in Inglewood, Los Angeles. Tussen de drugsdealers en bende oorlogen probeert Malcolm vooral zijn examens te halen en z'n collegeaanvragen te voldoen, met een droom om ooit naar Harvard te gaan. Lees hier waar je Dope kunt kijken.

One Night in Miami (15 januari)

Prime Video


In de nasleep van Cassius Clays nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen. Lees hier waar je vanaf 15 januari One Night in Miami kunt kijken.

James May: Oh Cook! (15 januari)

Prime Video


In de serie zal James de kijkers laten zien dat als je een paar dingen redelijk goed kunt koken, je eigenlijk alles kunt koken. Zo probeert James een selectie van de zestig recepten te maken die hij ook heeft moeten maken voor zijn komende kookboek. Bekijk hier waar je James May: Oh Cook! kunt streamen.

Servant, S2 (15 januari)

Apple TV+


Het verhaal volgt een jong koppel uit Philadelphia dat in diepe rouw is nadat een vreselijke tragedie de uiteenlopende basis van hun huwelijk op zijn kop zet. Hun relatie komt hierdoor op een onverwachte manier onder druk te staan. Bekijk hier waar je Servant kunt streamen.

Birdman (16 januari)

Videoland


Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Lees hier waar je Birdman kunt kijken.

Bonding, S2 (16 januari)

Netflix


Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar 'gay best friend' van de middelbare school in als haar assistent. Bekijk hier waar je Bonding kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktips voor deze week: deze films en series zijn nieuw in week 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier