Recensie: in The Wolf of Snow Hollow zorgt een weerwolf voor dood en verderf

Recensie: in The Wolf of Snow Hollow zorgt een weerwolf voor dood en verderf
Met Jim Cummings en Robert Foster

Film :

Vanaf 5 januari staat de film The Wolf of Snow Hollow op Netflix. Wie zin heeft om een moordmysterie op te lossen, zit goed bij deze nieuwe horrorkomedie. Een weerwolf zet een rustig dorpje op stelten en de doodskisten stapelen zich op. Lees hier de filmrecensie van The Wolf of Snow Hollow.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

John Marshall
Een rustig bergstadje is in de ban van een reeks lichamen die steeds na volle maan gevonden wordt. Hierdoor wordt er meteen in het bestaan van gevaarlijke weerwolven geloofd. De agent John Marshall veegt deze theorie van tafel en denkt aan een meedogenloze seriemoordenaar. Het gebrek aan een goede nachtrust, de opvoeding van zijn tienerdochter en de zorg voor zijn eigen vader doen hem echter hevig twijfelen aan de zaak.

Robert Forster, Riki Lindhome en Jim Cummings in de film 'The Wolf of Snow Hollow'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Met een bescheiden budget weet deze film aardig veel te bereiken. Sommige elementen, voornamelijk rondom de weerwolf, komen niet altijd goed uit de verf. Dit is secundair aan de beslommeringen van John. Voor mensen die op zoek zijn naar een enge weerwolffilm pur sang is deze film geen geschikt kijkmateriaal, maar voor liefhebbers van zwarte humor en goede karakterstudies is deze tweede speelfilm van regisseur en hoofdrolspeler Jim Cummings zeker de moeite waard. Het acteerwerk is best in orde, maar het meest bijzonder is de rol van Robert Foster (bekend van onder andere de serie Better Call Saul). De 78-jarige acteur overleed in 2019 aan de gevolgen van hersenkanker. Deze film was één van zijn laatste rollen. 2,5 ster.

Cast
Naast Jim Cummings (Thunder Road) en Robert Forster (El Camino: A Breaking Bad Movie) is ook Riki Lindhome (Knives Out) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Jim Cummings (The Robbery).

The Wolf of Snow Hollow is vanaf 5 januari 2021 op Netflix te zien. Genre: Horror, Komedie. Tijdsduur: 83 minuten. IMDb score: 6,3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: in The Wolf of Snow Hollow zorgt een weerwolf voor dood en verderf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV