Zondag bij Op1: microbioloog Rosanne Hertzberger over velenging lockdown

Zondag bij Op1: microbioloog Rosanne Hertzberger over velenging lockdown
De gasten van zondag 10 januari

Kijktip :

Op1 is in 2021 ook weer op zondag te zien. Vanavond zijn microbioloog Rosanne Hertzberger en journalist Jean Dohmen te gast om te praten over de eventuele verlenging van de coronamaatregelen in Nederland. Hieronder lees je wie de andere gasten van Op1 zijn.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - zondag 10 januari

  • Dit Was Het Nieuws bestaat 25 jaar. Binnenkort gaat het veertigste seizoen van start, met de 250e aflevering. Alle reden voor een feestje. Presentator Harm Edens is te gast, samen met teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal. Je vindt de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws op Gids.tv.
  • Nu in Engeland de ziekenhuizen overvol zijn, is het kabinet van Mark Rutte druk aan het overleggen over verdere coronamaatregelen in Nederland. Microbioloog Rosanne Hertzberger en journalist Jean Dohmen bespreken aan tafel bij Op1 hun visie op een eventuele verlenging van de lockdown.
  • Donald Trump is verbannen van Twitter, door Twitter zelf. Wat zegt dat over de macht van grote techbedrijven? Cyberexpert Marietje Schaake bespreekt bij Op1 de voor- en nadelen van de alleenheerschappij van Twitter.
  • Forum voor Democratie krabbelt na tumultueuze weken langzaam weer op.Thierry Baudet en Wybren van Haga moeten puinruimen bij de partij, nadat een groot deel van de fractie is opgestapt. Vanavond bij Op1 vertellen partijleider Baudet en Van Haga wat het toekomstperspectief van Forum voor Democratie is.

Presentatie
Op1 wordt op zondag 10 januari gepresenteerd door Welmoed Sijtsma en Jort Kelder.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur én op zondag om 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Op1: microbioloog Rosanne Hertzberger over velenging lockdown of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier