FC Twente - Ajax live op tv

FC Twente - Ajax live op tv
Wedstrijd in midweekse speelronde 16

Sport :

Op donderdag 14 januari spelen Ajax en FC Twente in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag is nog steeds koploper van de Eredivisie, maar kon zondag geen slag slaan tegen directe concurrent PSV. Met de Klassieker op komst moet Ajax deze doordeweekse wedstrijd wel punten halen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

FC Twente
Een van de grotere verrassingen van dit seizoen is het team van Ron Jans, dat vooral offensief zich flink laat gelden. Na de 1-4 overwinning tegen Emmen gaan de Tukkers met volle moed richting de wedstrijd werken.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.15 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 3 is vanaf 23.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Twente - Ajax is donderdag 14 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.00 is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 3 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Twente - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier