Nieuw realityprogramma Renovation Island begint dinsdag op TLC

Nieuw realityprogramma Renovation Island begint dinsdag op TLC
De Amerikaanse versie van Ik vertrek

Kijktip :

Vanaf dinsdag 12 januari is het nieuwe programma Renovation Island te zien op TLC. Hierin volgen we Bryan en Sarah Baeumler, die samen een vervallend resort op een eiland in de Bahama's kopen. Hun doel? Het pand binnen een half jaar opknappen en heropenen.

Grote droom
Hoewel Bryan en Sarah hun grote droom najagen, is de aankoop van het resort de meest riskante gok uit hun leven. Samen met hun vier jonge kinderen laten ze alles achter om aan het avontuur te beginnen. Bryan is aannemer en zal dus wel weten hoe je een gebouw moet renoveren, maar een compleet resort in een korte tijd? Dat is wel even andere koek.

Verliefd
Toch konden ze de verleiding niet weerstaan. Tijdens een vakantietrip werden Bryan en Sarah verliefd op de prachtige stranden en heldere wateren op de tropische eilanden, maar nu ze zich er definitief vestigen blijkt het resort veel meer gebreken te hebben dan ze in eerste instantie dachten. Compleet in lijn met het Nederlandse Ik vertrek is de stress compleet als het materiaal later arriveert en regenstormen het eiland teisteren.

Het nieuwe programma Renovation Island is vanaf dinsdag 12 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV