Maandag in Op1: Edsilia Rombley en Kees Tol over programma 'Over Gewicht'

Maandag in Op1: Edsilia Rombley en Kees Tol over programma 'Over Gewicht'
De gasten van maandag 11 januari

Kijktip :

Edsilia Rombley en Kees Tol zijn binnenkort te zien in het nieuwe programma 'Over Gewicht', waar zij fabels en feiten over afvallen toetsen. Vanavond vertellen ze erover in Op1. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 11 januari

  • We zitten inmiddels al zeker tien maanden in de coronacrisis, waardoor men voornamelijk thuiszit. Geen wonder dat de kleding bij veel mensen al wat strakker begint te zitten. Voor het nieuwe Net5-programma ‘Over Gewicht’ onderzoeken Edsilia Rombley en Kees Tol de talloze feiten en fabels rondom afvallen. Is er een wondermiddel dat voor iedereen werkt? Edsilia en Kees schuiven aan bij Op1!
  • Sportschooleigenaar Arie Boomsma, horecaondernemer Hans van Wolde en eigenaar van een kledingwinkel Debby van der Zande reageren op de verlenging van de lockdown, die naar alle waarschijnlijkheid minimaal drie weken langer gaat duren. Volgende week dinsdag houdt het kabinet weer een persconferentie waarin de maatregelen bekend worden gemaakt.Nora Neuteboom, econoom bij ABN Amro, schuift ook aan. Zij weet wat de economische gevolgen zijn van een verlengde lockdown.
  • Yosef Tekeste-Yemane is 29 jaar en kwam al op z’n 2de naar Nederland, maar hoort er desondanks nog steeds niet écht bij. Hij kwam als vluchteling vanuit Ethiopië naar ons land en mocht dankzij het generaal pardon van 2007 hier blijven, maar zonder paspoort kan hij geen bestaan opbouwen in Nederland.Peter R. de Vries vindt het een blamage en is van mening dat de politiek in actie moet komen. Samen zijn ze vanavond te gast bij Op1.
  • SP-leider Lilian Marijnissen, politiek commentator Joost Vullings van EenVandaag en voorzitter van de Branchevereniging Kinderopvang Felix Rottenberg zijn te gast om te praten over een spannende politieke week. Gaat het kabinet opstappen vanwege de toeslagenaffaire? En kan Lodewijk Asscher dan wel aanblijven bij de PvdA? En ook praten we over de lockdown, die het kabinet naar alle waarschijnlijkheid met tenminste drie weken zal gaan verlengen.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 11 januari gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Edsilia Rombley en Kees Tol over programma 'Over Gewicht' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier