Maandag in Jinek: 10 jaar cel voor moeder Sharleyne; vader en advocaat te gast

Maandag in Jinek: 10 jaar cel voor moeder Sharleyne; vader en advocaat te gast
De gasten van maandag 11 januari

Kijktip :

Vijf jaar geleden werd het lichaam van de acht-jarige Sharleyne onder aan de flat gevonden. Vandaag is haar moeder veroordeeld tot tien jaar celstraf. Sharleyne's vader en zijn advocaat zijn te gast bij Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 11 januari

  • It giet oan! Het zijn de drie woorden waar we geen genoeg van krijgen, maar die we al 24 jaar niet hebben gehoord. Om de Elfstedenkoorts in leven te houden, wordt vrijdag de tweede Dag van de Elfstedentocht georganiseerd.Sybrand Buma, Erben Wennemars en Helga van Leur blijven hoop houden en vertellen er vanavond alles over bij Jinek!
  • In 2015 overleed de 8-jarige Sharleyne na een val van een flat. Haar moeder werd eerst vrijgesproken, maar vandaag toch veroordeeld tot bijna tien jaar cel. Haar vader Victor Remouchamps en advocaat Sébas Diekstra zijn te gast.
  • De basisscholen gaan misschien eerder open, maar de rest van Nederland blijft na 19 januari nog minstens drie weken op slot. Met kinderarts Patricia Bruijning en politiek commentator Wouther de Winter blikken we vooruit op de persconferentie van morgenavond.
  • Nog nooit zaten de ziekenhuizen van directeur Marcel Levi zo vol. Vanuit Londen praat hij ons bij over de ravage die de Britse variant van het coronavirus in zijn stad aanricht.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: 10 jaar cel voor moeder Sharleyne; vader en advocaat te gast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier