Vanavond op tv: nieuw seizoen DNA Onbekend, nieuwe reeks Crisis in de tent

Vanavond op tv: nieuw seizoen DNA Onbekend, nieuwe reeks Crisis in de tent
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 januari

Kijktip :

Een week later dan gepland begint vanavond het nieuwe seizoen van DNA Onbekend op NPO 1. Ook SBS6 komt met een vervolg op een programma: de nieuwe reeks van Crisis in de tent gaat van start. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Vier handen op één buik: veganistisch opvoeden

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Vier handen op één buik helpt Trijntje Oosterhuis de negentienjarige Cicillia die zwanger is van haar eerste kindje. Cicillia staat op het punt om haar leven totaal te veranderen. Samen met haar verloofde Samuel is ze gepland zwanger. Cicillia is iemand die graag zelf de controle in handen heeft, dus bereidt de negentienjarige alles tot in de puntjes voor: van poepschema's tot slaapritmes. En zodra de kleine er is, wordt het gezin veganistisch.


Dramafilm: Room

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond het hartverscheurende filmdrama Room te zien. De vijfjarige Jack en zijn moeder zitten opgesloten in een kamer van drie bij drie meter, zonder ramen. Ze probeert haar zoon, met alle liefde die ze hem kan geven, op een normale manier groot te brengen. Maar doordat Jack steeds nieuwsgieriger begint te worden, verzinnen ze een plan om te ontsnappen.


Terug: DNA Onbekend

NPO 1
20:35 uur

Een week later dan gepland - vanwege de vaccinatiespecial van de NOS - start het nieuwe seizoen van DNA Onbekend, waarin Dionne Stax mensen helpt in hun zoektocht naar antwoorden over hun afkomst. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontmoet Dionne Stax de 50-jarige Richard. Zijn eigen zoektocht naar zijn vader liep op niets uit. DNA Onbekend pakt de zoektocht op en vindt de directe familie van zijn mogelijke vader.


Terug: Crisis in de tent

SBS 6
21:30 uur

Topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal zijn terug met een nieuw seizoen van Crisis in de tent, waarin ze eigenaren van horecazaken helpen tijdens de coronacrisis. Deze week ondersteunen ze Erich Jędrzejak en zijn zoon Joey. Samen zijn ze eigenaar van een Ierse pub en ze worden bijgestaan door moeder Martine, die achter de schermen helpt en dochter Jill die achter de bar staat.


Nieuw: Renovation Island

TLC
21:30 uur

In het nieuwe programma Renovation Island kopen Bryan en Sarah Baeumler een vervallen resort op een eiland in de Bahama’s om het binnen een half jaar op te knappen. Bryan is aannemer en weet dus wel hoe je een gebouw moet renoveren, maar een heel resort in zo’n korte tijd? Toch konden ze de verleiding niet weerstaan toen ze het tijdens een vakantietrip te koop zagen staan.


Docu: Kingdom of Silence

NPO 2
22:35 uur

De documentaire Kingdom of Silence gaat over het leven en werk van de Saoedische journalist Jamal Khasshoggi en de onstuimige relatie tussen de VS en Saoedi-Arabië. Hij was gaandeweg verworden tot persona non grata in het land dat hij jarenlang had gediend en vertegenwoordigd. Toen Jamal Khashoggi na zijn verbanning uit Saoedi-Arabië in 2017 venijnige columns over het nieuwe regime begon te publiceren voor de Amerikaanse krant The Washington Post, was hij ook zijn leven niet meer zeker.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen DNA Onbekend, nieuwe reeks Crisis in de tent of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier