Slotaflevering Het museum van Nederland is woensdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Het museum van Nederland is woensdag te zien op NPO 1
Laatste voorwerpen toegevoegd aan collectie

Kijktip :

Het werd niet de kijkcijferhit waar de publieke omroep op hoopte. Het museum van Nederland kon zich duidelijk niet meten met het vergelijkbare Tussen kunst en kitsch, dat al jaren miljoenen kijkers trekt. Toch bouwde het programma een vaste schare kijkers op, die woensdag ongetwijfeld weer klaarzitten voor de laatste aflevering.

Het museum van Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Laatste voorwerpen
Nog één keer ontvangen de deskundigen in Het museum van Nederland een bonte stoet aan Nederlanders, die allemaal een bijzonder voorwerp hebben meegenomen dat volgens hen thuishoort in een canon van de Nederlandse geschiedenis en cultuur. In deze aflevering worden de laatste voorwerpen aan de collectie toegevoegd.

Lees verder onder de video's.

Wereldkampioen
Presentatoren Diederik Ebbinge en Dione de Graaff ontvangen vandaag de wereldkampioen op het gebied van stamppot- en snertkoken. Verder gaat Margriet Schavemaker op het laatste moment nog op zoek naar een voorwerp rondom de Bijlmerramp, dat volgens haar thuishoort in onze geschiedenis. Ook zien we hoe het Museum van Nederland daadwerkelijk de deuren opent.

De slotaflevering van Het museum van Nederland is op woensdag 13 januari om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het museum van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Het museum van Nederland is woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier