Recensie: Outside the Wire is actiefilm met supersoldaten en kernbommen

Recensie: Outside the Wire is actiefilm met supersoldaten en kernbommen
Van de makers van Extraction en The Old Guard

Film :

Vanaf 15 januari is de actiefilm Outside the Wire op Netflix te zien. Acteur Anthony Mackie (bekend als de Falcon in de superheldenfilms van Marvel) heeft een eigen agenda in deze "schiet de boel aan gort"-actiefilm die het niet moet hebben van zijn geloofwaardigheid. Lees hier de recensie van Outside the Wire.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De schrik van de Balkan
Het verhaal gaat over een dronepiloot met de naam Lieutenant Thomas Harp. Hij wordt naar een levensgevaarlijk militair gebied gestuurd. Samen met een officier heeft hij de taak om een massavernietigingswapen op te sporen. De minuten tikken door en haast is geboden, want ook de schurk Victor Koval - de schrik van de Balkan - en zijn rebellen willen het wapen in handen krijgen.

Acteur Pilou Asbæk en Anthony Mackie in de film 'Outside the Wire'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Wie zin heeft in een avondje lekker knallen op de bank met een actiefilm zoals het sterke Extraction of het iets mindere The Old Guard zit geramd. Outside the Wire biedt leuke actie, aardige special effects en een paar brute vechtscènes. Het verhaal is helaas vrij matig, maar bevat wel een aardige twist. Je fantasielevel moet duidelijk hoog zijn, want je voorstellingsvermogen wordt duidelijk op de proef gesteld. Het is erg jammer dat de charismatische acteur Pilou Asbæk (de schurk van het stel, Victor Koval) een piepklein rolletje heeft - maar waarvoor de vlag wel gehesen kan worden. Marvelheld Anthony Mackie doet wat hij moet doen, en ook Damson Idris zet degelijk acteerwerk neer. Is het heel goed? Nee, maar vemakelijk is het zeker. Tweeënhalve ster

Cast
Naast Anthony Mackie (Captain America: Civil War) en Damson Idris (The Commuter) is ook Pilou Asbæk (Overlord) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Mikael Håfström (Escape Plan).

Vanaf 15 januari 2021 is de actiefilm Outside the Wire in jouw huiskamer te zien. Genre: Actie, Avontuur, Fantasy. Tijdsduur: 114 minuten. IMDb-score: 5,3.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Outside the Wire is actiefilm met supersoldaten en kernbommen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier