Woensdag in Hart in Aktie: 10-jarige Jaydee wordt verrast door Ronnie Flex

Woensdag in Hart in Aktie: 10-jarige Jaydee wordt verrast door Ronnie Flex
Wendy van Dijk heeft weer een mooie uitzending in petto

Kijktip :

Woensdagavond (13 januari) is er op SBS6 weer een hartverwarmende aflevering van Hart in Aktie te zien. Wendy van Dijk en haar team hebben opnieuw een paar mooie verrassingen in petto, dit keer voor drie nietsvermoedende Nederlanders.

Hart in Aktie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vrachtwagenchauffeur
We beginnen bij de 44-jarige vrachtwagenchauffeur Sjon, bij wie in 2003 het noodlot toesloeg: hij kreeg een hartstilstand. Het rijden in grote vrachtwagens mist hij nog elke dag, en dus klom zijn moeder in de pen voor een brief aan Wendy. Daarna gaan we op bezoek bij het bijzondere tienjarige meisje Jaydee, die door haar zieke broer niet de aandacht krijgt die ze verdient.

Lees verder onder de video's.

Ronnie Flex
Jaydee is gek op muziek en misschien nog wel gekker op Ronnie Flex en dus bezorgt Wendy haar een dag die ze niet snel zal vergeten. Tot slot krijgt Esther de verrassing van haar leven. Ze is thuiszorgmedewerker en heeft de meervoudig gehandicapte Rachel tien jaar lang verzorgd. Rachel overlijdt op twintigjarige leeftijd, maar Esther wil - met behulp van Wendy en heel veel dorpsgenoten - haar steun betuigen op de eerste gedenkdag.

Hart in Aktie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Hart in Aktie: 10-jarige Jaydee wordt verrast door Ronnie Flex of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier