Nieuw programma Het Dorp start woensdag 13 januari, week later dan gepland

Nieuw programma Het Dorp start woensdag 13 januari, week later dan gepland
Uitgesteld vanwege onrust in Verenigde Staten

Kijktip :

De wereld werd afgelopen woensdag (6 januari) opgeschrikt door de bestorming van het Capitool in Washington door een woedende menigte. Vanwege alle ontwikkelingen in Amerika werd de start van het nieuwe programma Het Dorp uitgesteld.

Het Dorp gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Motor
Op woensdag 13 januari, een week later, gaat Het Dorp alsnog van start. Hierin krijgen we te zien hoe acteur Huub Stapel (bekend van onder meer Flodder en Flikken Rotterdam) samen met schrijver en taalkundige Wim Daniëls per motor van dorp naar dorp reist in Nederland. De twee proberen het echte dorpsgevoel in beeld te brengen, omdat ze zelf van oorsprong óók dorpsjongens zijn.

Lees verder onder de video's.

Toekomst
De rode draad van de serie wordt gevormd door de vraag: wat is de toekomst van het dorp in Nederland? Hier zoeken Huub en Wim een antwoord op omdat steeds meer dorpen worden opgeslokt door grote gemeenten en leeglopen vanwege wegtrekkende jongeren. Ook nemen de voorzieningen in dorpen steeds meer af. In Het Dorp vertellen dorpsbewoners over de positieve én negatieve kanten van een dorp.

Het Dorp is vanaf woensdag 13 januari wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Het Dorp start woensdag 13 januari, week later dan gepland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier