Nieuw seizoen De TV Kantine start donderdag op RTL 4 met Oranje-special

Nieuw seizoen De TV Kantine start donderdag op RTL 4 met Oranje-special
Carlo Boszhard en Irene Moors terug met typetjes

Kijktip :

Na de eenmalige special De Casting Kantine is vanaf donderdag 14 januari het nieuwe seizoen van De TV Kantine te zien op RTL 4. Carlo Boszhard en Irene Moors zijn weer terug met een stortvloed aan hilarische typetjes.

De TV Kantine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bekende Nederlanders
Met behulp van een aantal bekende collega's, onder wie Annick Boer, Maarten Heijmans, Ilse Warringa en natuurlijk Elise Schaap, worden tal van bekende Nederlanders op de hak genomen en gepersifleerd. Uiteraard keren de bekende gezichten terug, maar Boszhard en Moors introduceren samen met hun collega's ook weer een aantal nieuwe typetjes. Verder komen er ook échte BN'ers langs dit seizoen, zoals Soundos El Ahmadi, Soy Kroon, Fred van Leer en Patricia Paay.

Lees verder onder de video's.

Oranje-special
Het seizoen wordt afgetrapt met een heuse Oranje-special, waarin Ivo Niehe (gespeeld door Boszhard) op bezoek gaat bij koning Willem-Alexander (Frits Huffnagel) en koningin Máxima (Schaap). Verder is Moors te zien als prinses Laurentien en kruipt niemand minder dan Loretta Schrijver in de huid van prinses Beatrix. Ook de winnaar van De Casting Kantine, Ricardo Ras, heeft een rol te pakken in de special. Maar wie de rol van prinses Amalia speelt, blijft nog even geheim...

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De TV Kantine start donderdag op RTL 4 met Oranje-special of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV